Şimdi Ara

''UYGUN FİYATA BİG TOWER MI ARIYORSUN İÇERİ GEL''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir senedir kullandığım Thermaltake XaserIII kasamı satıyorum kasayı bilen bilir kasa iyi durumda cok hafif cizikler olabilir ancak cizik olan yerler siyah sprey fırın boya ile rotuşludur zaten sprey boyayıda yanında veriyorum sadece yan panelde fan takılan panellerdeki tırnaklar kırık ancak 2-3 tırnak fanların sağlam bir şekilde tutulmasını sağlıyor ayrıca acma kapama ve reset tuşları bozulduğu icin kendim düğme taktım resimlerde de goreceksiniz
    kasaki eksoz fanları thermaltake in turuncu renkteki max 4800 rpm olan fanlarla değiştirdim(son ayarda 41 db ses yapar dikkat) bunun dışında kendisinin 4 fanı kontrol ettiği fan controlerin dışında lcd gostergeli aerocool un 3 fanın hızını konrol ettiği fan contorleri de yanında veriyorum(resimlerde goreceksiniz usb-esata girişi ve card reader i vardır ) kasada toplam olarak 2 si yanda biri tepede 3 adet ledli fan biri beyaz diğer ikisi mavi ledli (cok sessizler) harddisklerin takıldığı bolümde 4 adet sessiz fan 4 üde birtek cıkıştan güc alıyor ayrı ayrı takmaya gerek kalmıyor eksoz 2 adet fanla beraber toplam 9 adet fanı var bunların dışında 3 adet thermatake marka 4 pin güc isteyen turuncu renkte 3 adet fanıda vereceğim kasanın icerisindeki kırmızı renkteki kasa ici florasan lamba da hediyedir .

Şimdi kasa biraz sesli olabilir cünkü benim sistemimde 5 adet harddisk 2 adet 8800gtx sli mevcut bunun dışında bir sürü ıvır zıvır var o yüzden ısınma problemini bu şekilde fanlarla cozdüm fan contoller sayesinde ses problem teşkil etmedi( tabi eksoz fanların son hızında calıştırırkenki sesi haric ) o yüzden alacak arkadaş modifiyeye meraklı olan büyük kasa arayan biri olmalı cünkü herkese hitab etmeyebilir.

Fiyat olarak pazarlıksız 125 tl istiyorum üzerindeki fanlar ve kontrolcülerle yanında verdiğim parcalarla bence iyi bir fiyat bu arada kasanın tüm parcaları eksiksizdir tabiki model eski olduğu icin kutu ve garantisi yoktur tüm harddisk ve cdrom girişleri vidasız tasarımdır yandaki ve ön taraftaki fanlarda toplamda 4 adet fan filitresi mevcuttur.Sadece istanbul icerisine bostancı maltepe kartal kücükyalıda elden teslim edebilirim cünkü kasanın boş ağırlığı 17 kg kargo hem uzak hemde işimin yoğun olması yüzünden uğraşamam o yüzden elden teslim etmeyi tercih ediyorum alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun resimleride ekliyorum herkese iyi satışlar

teklifler pmden
    tel:545 930 30 72
    Alp Kuterdem

alp.kuterdem@vakifemeklilik.com.tr

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 23 Mart 2009; 16:07:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm gönderdim
  • cevapladım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.