Anakart Adı Gigabyte GA-945PL-DS3 CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) Desteklenen Bellek Türleri DDR2-400, DDR2-533 SDRAM Award BIOS Türü Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS iletisi Intel 945 BIOS for 945PL-DS3 F4 2BG KINGSTON RAM 533mhz 1GB ATI RADEON DH 3600 EKRAN KARTI ASUS DW RW24X BIST
hocam iyi geceler dilerim ne yaptıysam Windows 7 yi kuramıyorum kurmaya başlıyor yükleme yarıda kesiliyor, ram tes ettim ramlerde hata yok çıkmadı. Ram 1 GB ni çıkarttım kurdum yine yarıda kaldı sitedeki ilgilenen arkadaşlar anakart arızalı olabilir diyor ne yapacağım bilemiyorum arıza anakarttamıdır daha önceden kuruluyordu. Bugün İstanbuldan anakart servisi ENDEKS BİLİŞM ile görüştüm gönderim bakalım diyorlar, Değerli hocalarım sizce anakartmı arızalı veya bunun yerine bilgisayarımın diğer donanımlarına uygun çalıştarabilecek ve bundan da kaliteli ileri yönelik bir kaliteli anakart tavsiye edersniz almak istiyorum teşekkür edrim
XP kurulumunda sorun çıkmıyorsa XP kurup sistemi test edin. Sorun çıkmazsa farklı win7 cdleri deneyin, emin olmadan anakartı değiştirmek size birşey kazandırmaz.
sistem özellikleri iyi gibi gözüküyor,zaten asusmuş :)