Bildirim
... uygulamasını kaldırmak için yeterli erişim izniniz yok.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SweageR
Bilgisayarda yüklü herhangi bir uygulamayı kaldırmak isterken bu sorun çıkıyor.
... uygulamasını kaldırmak için yeterli erişim izniniz yok.Lütfen sistem yöneticinize başvurun.
Nedeni ve çözümü nedir. Teşekkürler.
NOT: Bilgisayarda tek kullanıcı hesap var.
iobit uninstaller ile dene -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
... uygulamasını kaldırmak için yeterli erişim izniniz yok.Lütfen sistem yöneticinize başvurun.
iobit uninstaller ile dene
denedim halletim işimi ama neden bu zamana kadar böyle bir uyarı yokken şimdi çıkmış olabilir, virüs olma olasılığı varmı, AVG ile tarattım 22 tehdit bulup kaldırdı ama anlayamadım. -
quote:
quote:
quote:
denedim halletim işimi ama neden bu zamana kadar böyle bir uyarı yokken şimdi çıkmış olabilir, virüs olma olasılığı varmı, AVG ile tarattım 22 tehdit bulup kaldırdı ama anlayamadım.
virüslerden olabilir. norton 360 veya eset ile tarama yapın. birde regedit veya görev yöneticisi falan açılıyormu
-
wİndows 8 ise normaldir :) dosyalara erişim için bjk_murat arkadastan sahiplik diye bir program vardi temin edersin konularndan brndeydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
denedim halletim işimi ama neden bu zamana kadar böyle bir uyarı yokken şimdi çıkmış olabilir, virüs olma olasılığı varmı, AVG ile tarattım 22 tehdit bulup kaldırdı ama anlayamadım.
virüslerden olabilir. norton 360 veya eset ile tarama yapın. birde regedit veya görev yöneticisi falan açılıyormu
açılıyor ikiside
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X