Şimdi Ara

Uygulamalr hakkında ki fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar. Ben ve bir arkadaşım Android uygulamalar,oyunlar ve Android telefonlar hakkındaki bilgilerimizi Ve dosyalarımızı sizlere sunucaz.
    Peki neden biz?
    Çünkü sitemiz tamamen güvenli ve rahatsız edici reklamlar yok. Tam aksine sizin karar verdiğiniz ve sevdiğiniz uygulamaların dosyalarımızı paylaşacağız. Sizin için en uygun seçenekleri sunacağız. Emin olun bunun sadece para kazanmak için yapmıyoruz. Kısa süre içinde tekrar konu açılarak daha detaylı tanıtım yapacağız şimdilik adresinizi gizli tutmak istiyoruz. Umarım isteklerinizi karşılarız.
    Sizden isteğimiz en çok kulandığınız ve sevdiğiniz uygulamaları yazarsanız seviniriz.

Ufak bi not sitemiz yakında açılacaktır lakin ilk etapta deneme amaclı weebly alan adı ile hizmet edeceğiz eğer memnun kalırsanız yenilenecek ve daha kullanışlı olacaktı umarım memnun olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subway surfers 2 çıksın 1 sıktı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: berrkkann

Subway surfers 2 çıksın 1 sıktı artık

Bencede ama bizim alanımız bu değil bunun için geliştiricileri ile iletşime geçilmeli, bizim amacımız sizin için incelemek ve apk dosyalarını size ulaştırmak.

• Siz hangi oyunun y,öneticisisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: berrkkann

Siz hangi oyunun y,öneticisisiniz

Sen çok yanlış gelmişsin birader ben oyun geliştiricisı değilim. Aynı zamanda google play store deki ücretli uygulamaları ücretsiz sunan bir site geliştiyoruz. Konu bu başka sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verdar28 -- 14 Kasım 2013; 21:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.