Şimdi Ara

Uygulama İndiremiyorum, güncelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uygulama indireceğim zaman ücretsiz bile olsa hatta güncelleme bile yapacak olsam bu sorunla karşılaşıyorum. Mesela güncelle butonuna tıkladığım zaman "Fatura bilgilerini görmek için giriş yapın" diyor. Şifremi giriyorum. "Önceki satın alma işleminizin faturalandırılmasıyla ilgili sorun var. Ödeme yönteminizi güncelleyin" diyor. kredi kartımın bilgilerini giriyorum ki zaten kayıtlı normalde. "Ödeme yönteminiz reddedildi.lütfen başka bir ödene yöntemi girin" diyor. Niye böyle bi hata alıyorum bilmiyorum. Herhangi bi satın alma da yapmadım bi haftadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir haftadan once peki? Daha once alinmis uygulamalarinizin parasini tahsil edememis durumda apple. O yuzden cihaziniza sinirlama getirmisler. Kredi kartinizla ilgili bir sorun (limit olmamasi, kisitlama gelmesi gibi) olabilir. Bankanizla gorusun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de WhatsApp'ı sanal kartla aldım. Ondan sonra sizinki gibi hep aynı hatayı aldım. Ama sonradan öğrendim ki Apple uygulama satışındaki ücreti karttan hemen kesmiyor. Sanal kart limiti bir süre sonra sıfırlandığından dolayı Apple bu süreden sonra parayı tahsil edemiyor ve o hatayı veriyor. Muhtemelen sizde de aynı sorun var. En son satın aldığınız uygulamanın fiyatı kadar sanal karta limit olarak aktarın ve App Store'da karşılaştığınız o hatadaki GİRİŞ YAPIN bölümünden girişi yapın ve kredi kartı bilgilerinizi (eksik olan yerleri) tekrar girip onaylayın. En son satın aldığınız uygulamanın ücreti karttan düşecektir ve artık o hatayla karşılaşmayacaksınız.
  • Aynısı benim başımada gelmişti.Karta limit olmayabilir ya da önceki işlemler ödenmemiş olabilir.Kredi kartı harcamalarını bir incele.
  • Kartımın limitinde hethangi bi problem yok ama başka bi sıkıntı olabilir mi kartla ilgili?

• Şimdi bankayla görüştüm dediğiniz gibi otomatik ödemem iptal olmuş kart yatmamış ödedim hemen halloldu sağolun arkadaşlar. Bu arada İşCep uygulaması çok iyi İş Bankası kullanan arkadaşlar varsa öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

Şimdi bankayla görüştüm dediğiniz gibi otomatik ödemem iptal olmuş kart yatmamış ödedim hemen halloldu sağolun arkadaşlar. Bu arada İşCep uygulaması çok iyi İş Bankası kullanan arkadaşlar varsa öneririm

işcep gerçekten güzel tüm işlerimi anında halledebiliyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.