Şimdi Ara

Uygulama İçin Mükemmel Fikrim var ama Uygulama yapmayı bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok büyük kitlelere ulaşabilecek, müthiş bir uygulama fikrim var ve aradım taradım düşüncemin yakınına yaklaşan hiç bir uygulama yok. Ciddi bir çalışma ile bütün dünyaca bilinen süper bir uygulama olabilir. İşin tuhaf tarafı ben uygulama yapmaktan hiç anlamıyorum. Sıradan birilerinede fikrimi anlatmak istemiyorum. Profosyenel olarak ne yapabilirim. Bir şirketle sözleşme veya protokol imzalayıp daha sonra bahsetmek istiyorum. Ne yapmalıyım siz ne önerirsiniz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Ne güldün :) köşeyi dönünce bu meseja paralarla resim koyarım :) bi kaç güne programcı ile görüşecem. Çalışmalara başlıcam.

Plan;
    -programcıya ücreti mukabili uygulama yayınlanmadan uygulamayı yaptırmak. (gizlilik sözleşmesi ile)
    -bu uygulamayı geliştirebilecek ve dünyaya yayabilecek yatırımcılarla görüşüp göstermek. (gizlilik sözleşmesi ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Ne güldün :) köşeyi dönünce bu meseja paralarla resim koyarım :) bi kaç güne programcı ile görüşecem. Çalışmalara başlıcam.

Plan;
    -programcıya ücreti mukabili uygulama yayınlanmadan uygulamayı yaptırmak. (gizlilik sözleşmesi ile)
    -bu uygulamayı geliştirebilecek ve dünyaya yayabilecek yatırımcılarla görüşüp göstermek. (gizlilik sözleşmesi ile)

Güldürme beni

Şaka bi yana çalışırsanız başarabilirsiniz. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevgilisiOlanMan -- 14 Temmuz 2016; 13:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durum bende de var, çevrende güvenilir bir yazılımcı olmalı. Sıfırdan öğrenmeye çalışıyorum bende ama imkansız. Ücreti karşılığı android basit uygulama yapma konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa pm atabilirler bana. yada uygulamayı belirli bir miktar karşılığı yapabilecekler
  • PM gönderildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.