Şimdi Ara

Uygulama Hatası 0xc0000005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce Doctor Who Episode 5 The Gunpowder Plot adlı oyunu indirdim. Oyunu yükledim sistem özellikleri rahatlıkla yetiyor. Crack yaptim .net framework 4 yüklü DirectX 9 yüklü oyuna tıkladım ve;

Uygulama Hatası 0xc0000005

Bu hatayı aldım birçok yerde araştırdım bazıları Sp3 yükle demişler zaten sp3 yüklü bazıları virüs demiş Format attım bütün yerel diskleri sildim yavaş biçimlendirmede biçimlendirdim. Sistem özelliklerim ;

Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz
    2.00 GB Ram
    nvidia gforce 210 1 gb ekran kartı
    Windows Xp Professional SP3

bütün driverlarım günceldir.

Arkadaşlar lütfen bir çözüm bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rellaxe -- 20 Mayıs 2012; 22:59:27 >

• yardımcı olurmu bilmem ama netframe work 3.5 'i kullanmayı deneyin vede directx versiyonunuzu güncelleyin
  • Teşekkürler deniyorum.

Edit : Dostum bi değişiklik olmadı yine aynı şekilde hata veriyor. Acaba yüklediğim işletim sisteminden kaynaklı olabilirmi?

Yardım edecek kimse yokmu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rellaxe -- 22 Mayıs 2012; 16:56:25 >
  • ben çözdüm.

1 google chrome yi güncelledim
    2 avast ile sistemi tarattım
    3 son yüklenen programları kaldırdım ( son iki üç günde olmuştu. onları kaldırdım.)

bunlar çözüm olmadı. sistem geri yükleme yaptım. üç gün önceye gittim ve çözüldü :) sanırım. artık olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0xc00000e hatası
    2 hafta önce açıldı
    0xc000021a hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.