Şimdi Ara

Üyesi olmadığım internet sağlayıcısı rızam olmadan telefonda sözleşme yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet Net6 ADSL abonesiyim. Taahhütsüz, kampanyasız internet kullanıyorum. Son 2 haftada 8 veya 9 kez cep telefonuma ve sabit hattıma Süperonline şirketinden, "internet hattımın kampanya süresinin dolduğunu gördüklerini ve yeni kampanyaları hakkında bilgilendirmek istedikleri" yönünde telefonlar geliyordu. Önceleri "TTNet kampanyasız abonesi olduğumu ve ilgilenmediğimi" söyleyip kapatıyordum.
    Bu gün yine aradılar, "kampanya süresinin bitmiş olduğunu gördüklerini" söyleyince sinirlenip "yalan söylediklerini, rahatsız edilmek istemediğimi" söyleyip telefonu kapattım.
    4445565 den arayan Satılmış Bey adlı şahıs gurur yapmış olacakki, hemen tekrar arayıp "benim iyiliğim için aradığını, görüşmelerin kayda alındığını", tam anlayamadım -podumu veya dekontumu veya kotamı "85 liraya yükselttiğini" söyleyip telefonu kapattı.

- Acaba gerçekten telefonda herhangi bir sözleşme yapmış olabilirlermi?
    4445565 nolu numarayı internette bulamadım, cepten arayınca numara kullanılmamaktadır diyor. Muhtemelen D-Smarta ait.
    - Bu numaradan aranan başka arkadaş varmı? Bu numara D-Smarta mi ait?

Sürekli arayan kaydedebildiğim bazı numaralar:

4445565 dsmart
    08505580077 ?
    08503330244 ?
    08509001222 superonline
    02164737373 digitürk
    03124405655 digitürk

katılımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turet1 -- 24 Mayıs 2014; 22:34:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.