Şimdi Ara

Üyelerin Başından Geçen Doğaüstü Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar buraya başınızdan geçen paranormal rüya,fal vb. Olayları yazıyoruz ben anlatıyorum.

Rüyamda yaşlı bir adam beni yatağımdan alıp yere koymuştu uyandığımda yerdeydim.Heralde düşmüş olabilirim yataktan hala nasıl oldu anlamış değilim.

Eksisozlukte su 2 olaya denk geldim.Buna benzer anisi olanlar varsa yazsın.

https://eksisozluk.com/entry/63240802

https://eksisozluk.com/entry/69053339

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocukken yatağımın altına takvim yaprakları biriktirmiştim gece hiç iyi rüyalar görmedim.

• Bir evde kalıyorduk abimle aynı odada yattık, ikimiz de aynı rüyayı görmüştük. Rüyada değişik bir şey yok sadece aynı evde yürüyoruz karanlık başka bir şey yok. Sabah kalktığımızda ikimizin de ayağının yere basan kısımları kınaydı. Aylar geçti hala mantıklı bir açıklama bulamadık. Eve bakındık kına mı döküldü bir yere diye ama yoktu

• Dini hisleri tavana çıkaran mübarek bir ortamda namaz kılan sincap gördüm,hadi bunu da açıklayın

• İki olaysa benzer de safran neden bu kadar önemli orasınu anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Bir evde kalıyorduk abimle aynı odada yattık, ikimiz de aynı rüyayı görmüştük. Rüyada değişik bir şey yok sadece aynı evde yürüyoruz karanlık başka bir şey yok. Sabah kalktığımızda ikimizin de ayağının yere basan kısımları kınaydı. Aylar geçti hala mantıklı bir açıklama bulamadık. Eve bakındık kına mı döküldü bir yere diye ama yoktu

YAV HEEEEEEE HEEEEEEEEEEEE
  • bir gün bana musallat olmuslardi.Hissediyordum.Arkadaslara konuyu actim.Onlarda farkina varmislardi.Bir arkadas sana bir arkadasi getircem dedi.Tamam dedim.Geldi adam genc 25-30 yaslarinda normal bir tip evime gecti.Dedi carsaf ve legen var mi bide su bide tuz lazim dedi.Tamam dedim.Legenin icine oturdu ustune tuz doktu sirtindan sonra uzerime carsafi örtün dedi.Örttük,Bakin yok oldum sahitlerimde sizsiniz dedi kalkti ve gitti.O gundur iyiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volvolord -- 2 Temmuz 2017; 15:4:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1989 yazında Darüşşafaka yurdunda gey vidyo izleyen bir çocuğa "sen gey misin" diye sordum.
    "Gey ne demek" diye soruyla cevapladı.
    "Yanlış cinse ilgi duyan erkek" dedim.
    O da durur mu, yapıştırdı cevabı:
    "Bana göre de sen geysin" dedi.

Sonra etraf bembeyaz oldu. Şeytan, bütün mahiyetiyle yanımıza geldi. Birden hiç nedensiz, bizim garip çocukla öbüşmeye başladılar. Bir zaman sonra, şeytan üstündeki entariyi çıkardı. Bana da mızrağını verdi, ilk bir elim yandı ama sonraları alıştım. Bunlar cima ederken, ben şeytanın cıplak vücuduna mızrağı soktum. Derken bulunduğumuz yere velim olan dayım geldi. Bunun Yamaha motoruna atlayıp şeytanın plütonyum kutusunu benzinliğe boşaltarak ışık hızında marsa gittik. Orada iyi karşılandık Allah var, kışın biraz soğuk geçiyordu ama birkaç yılda kolonileştik. O gün bugündür marsta yaşıyorduk ki, dayım birden öldü. Ben de, bizim koloniyle vedalaşıp son metrobüsle Bayrampaşa'ya geldim. Allah'ın sevgili kulu olduğum için üniversite filan okuyup mühendis oldum. 8 bin lira maaşım, Ukraynalı karım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aranan kan bulundu vurun!

VURUUUUUNNNN.

• İnanması zor değil mi? Uzun bir süre birisinin şakası, birisi kurgulamış diye düşündük ama hiç kimse sesini çıkarmadı. Biz ciddi bir şekilde sorgulayınca insanlar da anladı kimsenin yapmadığını.

• Televizyonun açma tuşuna bastım açılmadı. Birdaha bastım açıldı.

Bu gizemi çözen hala yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığım gerçek bir olayı anlatayım;

8-10 yaşlarında felandım yaz ayı bir yaylaya dağ başı bir yere gitmiştik ben ilk defa gidiyorum sıkıldım çevreyi kolaçan etmeye çıktım ve evden uzaklaşıp boyumu aşan ıssırgan otlarının olduğu bir uçurum kenarında çıkması imkansız bir deliğe düştüm ağlıyorum bağırıyorum çağırıyorum çevrede hiç kimse yok ve yerleşimden çok çok çok uzaktayım tek başıma çıkmam imkansız çocuk olduğum için yaşadıklarım tam aklımda değil o an birtane yaşlı bir adam geldi hiçbişey demedi elimden tuttu yukarı çekti heryanım kaşınıyordu ısırganlara düştüğümden eğildim ayaklarmı kaşımak için 10 sn sürmedi adama tşk edecektim baktım bomboş arazide saklanacak biryerde yok adam kaybolmuştu.. hızır (a.s) olabilir gelen veya bir evliya. Yada yaşayacak ömrüm varmış çok ölümlerden döndüm o yaşlarda öldürmeyen Allah öldürmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

İnanması zor değil mi? Uzun bir süre birisinin şakası, birisi kurgulamış diye düşündük ama hiç kimse sesini çıkarmadı. Biz ciddi bir şekilde sorgulayınca insanlar da anladı kimsenin yapmadığını.

YAV HEEE HEEE
  • Bir keresinde osuruğum kokmamıştı.

• Böyle bi anım yok ama ne zaman böyle bir başlık olsa millet yerli korku filmine konu olmuş olaylar yaşamış oluyor.

• Silgim kayboldu

• Beyler dalga geçmeyin ciddi ciddi başına paranormal olay gelen varsa anlatsın.

• Çok küçükken yaşamıştım. Akşamları her yatağa girdiğimde davul sesi duyuyordum. Hani ramazan davulcusu çalar ya o ses derinden geliyordu ama evdekilerle emindik çevrede bir yerden gelmiyordu ses. Odaya biri girince ses giderdi sadece tek başıma yatağa girdiğimde duyardım. Bi gün komşumuza gittik bi bardak suya dua okudu içtim o günden sonra geçmişti. Ama ondan sonra da başka bir ses duymaya başladım. Bu sefer ezan okunuyormuş gibi melodili bir ses geliyordu. 1-2 hafta kadardı herhalde o sesi duydum sonra aynı komşuya tekrar gittik yine aynısını yaptı ve o geceden sonra ses falan duymadım

• Kardeş ekşideki o başlığı okuyorum g.tüm dondu acayip tırstım yavv.

Bu arada o verdiğin 2linke ek olarak bir tane daha var aynı olaydan. Troll değildir diye düşünüyorum ama çok korkunç laoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey b0ss -- 3 Temmuz 2017; 0:49:50 >
  • Kulaklıkla müzik dinliyorum hep annemin anneannemin bana seslenmelerini duyuyorum. Yanlarına gidiyorum aslında öyle bir durum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.