Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.803
Cevap
97
Favori
307.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

Frontları biraz daha öne çekme imkanınız var gibi duruyor en azından dolap hizasına getirin hatta imkan varsa daha da öne çekin kanımca. Fotoğraftan mı öyle çıktı bilmiyorum ama duvara çok yakınlar gibi sanki.
    Değilse bile dolapla aynı hizaya getirmenizde fayda var
    Sistem derli toplu, güle güle dinleyin/seyredin

teşekkürler. tv nin önündeki koltuğa olan mesafe 2.80 cm cıvarında frontların arkasında yaklaşık 15-20 cm var duvara. frontları daha öne çekersem oturduğum yere fazla yaklaşacağı ve derinliğin kaybolacağını düşünüyorum ama yinede bir deneyim.

• [simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar ıphoneden resım gonderemıyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan gitarist

Selam arkadaslar ıphoneden resım gonderemıyormuyuz

Hayır bildigim kadarı ile

• Cerwin Vega AT - 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirtngl -- 19 Kasım 2012; 22:55:00 >
  • Sony LBT A-70 Deck (made ın japan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirtngl -- 19 Kasım 2012; 22:55:53 >
  • bu cihazlara güzel bir kabin veya raf tarzı bir sey yakısır bence
  • Bunlar da benim yeni ciciler...

• Vaaay önlü arkalı wooferlar haa
    odanın ortasına yerleştirmek mi lazım bu türde olanları nasıl konumlandırılıyor
    arkadaki sürücü mü aktif sadece?

hayırlı olsun ilginç bir tasarım
    sesi nasıl?
  • Ön Midbass arkadaki subwoofer olduğundan yerleşim problemi pek olmuyor. Hoparlör full aktif (500w Sub+ 250 W Midbass + 250 W Mid + 50 W Tweeter RMS) . Güzel çalıyor
  • Woooow

Gulegule kullan Altug. Hayirli olsun.

Dinlemek nasip olur mu bilmeem

• @HI-DEF-MAN, iyi günlerde kullanın.
  • Sistemin genelinin fotosunu alsakta yeni amfileride görseydik bare.
  • Sayın Lufubu ,Ali teşekkür ederim.
    Amfi aramaktan bıktığım için acılarıma son verdim ve aktif hoparlöre geçtim. Güç konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum (2 x 1050watts)
    Henüz iyi bir XLR kablo bulamadığım için tam performansı alamıyorum tamamlayım davet edeceğim sizleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Amfi aramaktan bıktığım için acılarıma son verdim ve aktif hoparlöre geçtim. Güç konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum (2 x 1050watts)
    Henüz iyi bir XLR kablo bulamadığım için tam performansı alamıyorum tamamlayım davet edeceğim sizleri

Hayırlı olsun HI-DEF-MAN

Aktif power hoparlör olayı anılarımızı canlandırdı (Def-tec)

• @HI-DEF-MAN,
    güle güle kullan cicini. burdan bakınca jbl e60 gibi ufak bir kabine benziyor.
  • quote:

Sayın Lufubu ,Ali teşekkür ederim.

2x1050 watts mı?

O günü heyecanla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@HI-DEF-MAN,
    güle güle kullan cicini. burdan bakınca jbl e60 gibi ufak bir kabine benziyor.

Teşekürler the_cantan dostum,
    Evet çok büyük bir kabini yok ancak ona rağmen 26hz e inebiliyor Eaton Basslarıyla. Ayrıca kabin iki katmandan oluşuyor ve için Kum dolu....50kg civarında geliyor.
  • quote:

Sayın Lufubu ,Ali teşekkür ederim.

Iyi gunlerde denemek nasip olur umarim.
  • Güzel günlerde dinleyin, harika gözüküyor.. Preamp olarak ne kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.