Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.804
Cevap
96
Favori
312.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yumuşak bir üslup la bildigim kadarını anlatıcam artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eraycelik80

+1 :))

Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • Duvan.35 kullanıcısına yanıt
    O zaman daha iyi bir dille yazayım

Sayın forumdas im
    Paylaştığınız resim de bir kere dinlediğiniz tur için (ekranda ki Parca dan bahsediyorum )
    Iki sub koymanız çok normal ama bu iki sub un farklı markalar ve özellikler de olması aynı parçada farklı farklı tepkimelere yol acacak ve rahatsızlık seviyesinde gürültü yapacak.
    Diyelim ki bunlar ikisi de aynı marka aynı model ve aynı sisteme aynı kablo ile bagli oyle dahi olsa üzerinde 30 cm sürücü olan iki sub ust üste konmaz birini sag digerini sola Yada birini one Yada arkaya koysanız çok daha iyi bir ses ve bass derinligi alırsınız

Gelelim ikinci bölüme sinema için mı stereo için mı kurduğunuzu 10 adet küçük hoparlör den ve yerleşim seklin den anlayamadım. Eğer amac stereo ise bu tip hoparlör Ler pc için üretilmiş olup yuksek seste bass ağırlıklı çalar size uymaz

Amac sinema ise 5.1 7.1 9.1 gibi bir sekilde avr destekli kurulum yaparsanız ve bu masa üzerinde biblo gibi duran seylerin hoparlör oldugunu. Varsayarsak odanın arkasına sag ve aol tarafına ve karşınıza olmak ve ortayada center konuşlandırılirak farkli acılardan farklı resimler çekilirse ve ortada gözüken o kablolar güzelce arka tarafta toparlanır sa inanın çok daha hos ve guzel bir goruntu oluşur.

Paylaşımınız buradaki bir çok arkadasa hitap etmesede ve göze hitap etmesede uğrasip burada bizimle paylaştığınız için genede teşekkür ederiZ

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Harbi alemsiniz üstad.

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

Olmus mu

Orijinalden alıntı: htokyay

Harbi alemsiniz üstad.

Kırılırmış kalpleri düzeltiyoruz ne yapayım :)

quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

Olmus mu

Üstad süpersin Tv deki çalan müziğe bile dikkat etmişsin:).Aslında benim sözlerim size değil arkadaşın sistemini beğenip yanlışlarını ona söylemeyip çok güzel olmuş deyip sizi eleştirenlereydi.

Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Eray ,kardeş payı adında bir dizi var orada hilmi adında bir şahıs var bana onu hatırlattım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1.muzik zevk işidir kişisel zevklere göre yön bulur her birey icin o yuzden tercihleri icin herkese saygı duymak gerekir, herkes bütçesine ve diğer durumlar doğrultusund tercih yapar.
    2.babamla anlasamadigim konu elektronik olan hersey sizde kulenizi amfinizi alip eve koysaniz 2gun sonra paramparça sekilde çöpe gitse eminim eve bidaha bişey almaya cekinirsiniz.
    3.suan sadece kurulmuş sekilde duruyor yerlestirmedim. Daha ünite gelicek ailemde tatilde evde yanlız oldugum icin daha odada duruyor daha çöpe gidip gitmeyecegi belli degil yani
    4.iyi kötü yerleşim yapmayı biliyorum hepsini yanyana koymak tabikide doğru değil. Dedigim gibi daha unite gelicek akıbeti belli olacak sonra yerleşim olacak.
    5.acikcasi suanki ses kalitesi benim için yeterli sonucta istediğimi veriyor yoksa kaliteli bi kulaklık alıp guzel bi player ilede muzik dinlenir misal aramızda nokia n91 kullanıp müzik dinleyen vardir. Inanin z5500 ün vermediği keyfi sony xb40ex ve n91 ile heryerde alıyordum. Suan extra olarak jamo sub ve Sony GTK-X1 var abimin evinde simdilik gerci getirmek istemiyorum problem çıkmasına sebep olur.
    6.yerlesim icin sunu belirteyim amaç en kisa sürede toplanacak sekilde kurdum misal yarin baba geldi sagda solda gordu kırıp parçalarsa mundar olur
    Sormak veya soylemek istediginiz bişey varsa buyrun.
    Görüşleriniz tabiki önemli forumda böyle şeyler icin var zaten ama bilmeden yargılamayin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Duvan.35

Buda benim ufaklik, kenarda kulelerim ve jamo sub var cam cerceveden korkuyorum ev mustakil keyfe dicek yok
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Keyifli seyirler hocam güle güle kullanın.

Başka birinin yazdığı şeyler canınızı sıkmasın bence, iyi niyetliyim yada şakacıyım yada açık sözlüyüm dense de bildiğin patavatsızlıktır.

Ne yapıcan hayat işte, birileri kendini tatmin etmek için böyle şeyler yapıyor.

• ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Hangi cümlede Ersin
    Bu yorumlardan hatırlarsan sizin dhlabslara da yapmıştım
    Da ikinci eli düşmesin diye uzatmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 26 Temmuz 2014; 0:12:46 >

Orijinalden alıntı: mühbir

quote:

Buda benim ufaklik, kenarda kulelerim ve jamo sub var cam cerceveden korkuyorum ev mustakil keyfe dicek yok
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Başka birinin yazdığı şeyler canınızı sıkmasın bence, iyi niyetliyim yada şakacıyım yada açık sözlüyüm dense de bildiğin patavatsızlıktır.

Sizinki ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 26 Temmuz 2014; 0:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

quote:

Arkadas forum burası beğenmiyorsan yorumu okumazsın olur biter bi patavatsız varsa oda sensin

• Iyi cevirdin eray germiyelim ortamı eminim arkadaşında güzel bi sistemi vardır.
    Misal yanlış anlaşılmasın konu açtım geçen cbr 650f kullanıcıları buraya diye bi tane tip geldi 2 3resim ekledi translate çevirisi ile bi yazı ekledi anlaşılmaz altında vay efendim şu şu motor varken gereksiz motor almanın mantığı yok falan.
    Ya arkadaş sanane ben kullanıcı arkadaşlar toplansin diye konu acmisim. Demiyorum ki su kadar paraya ne alayim yada bu motor iyimi alinirmi diye beğenmişim aklıma mantığıma yatmış almışım

Hangi cümlede Ersin

Sevgili eraycelık80, hakikaten senin beyanatın sonrası dhlabs in 2. El pıyasası küresel olarak etkilendi. Fiyatlar yarıya indi, tüm mal sahipleri perişan oldu...etme eyleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 26 Temmuz 2014; 1:44:22 >

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

Hangi cümlede Ersin

Sevgili eraycelık80, hakikaten senin beyanatın sonrası dhlabs in 2. El pıyasası küresel olarak etkilendi. Fiyatlar yarıya indi, tüm mal sahipleri perişan oldu...etme eyleme...

Sevgili kdundar En azından sizin ve ersinin üzerinde etkim oldugu için sevindim ogunden sonra iki satılık ilanı görünce adınıza sevindim ve bi tebessüm ettim boyle boyle kurtaracam bu gun iki kisi yarın iki kisi

Birde anlamadığım ersine yaZdigim bir mevzuya neden sizde dahil oldunuz !

Yoksa elinizde satmayı düşündüğünüz daha bir çok dhlabs mı var ?

O gun ki konuşmamızdan sonra ilanları görünce oyle oldugunu düşündüm

bugun kü tavrınızdan sonra daha ikinci ele koyulacak baska dhlabslar var diye dusunmelimiyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 26 Temmuz 2014; 1:59:13 >

• Daha oncede yazdığım gibi bu forum da her seye iyi dediğiniz sürece bir adım ilerleme olmayacak.

Biraz Nuri yi ornek almalı. Bi mal iyi se iyi kötü ise kötü der satışa koyar 3 e 5 e bakmaz

Bu nedenle Nuri arkadasa çok saygı duyuyorum burdan sevgiler

quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

Hangi cümlede Ersin

Sevgili kdundar En azından sizin ve ersinin üzerinde etkim oldugu için sevindim ogunden sonra iki satılık ilanı görünce adınıza sevindim ve bi tebessüm ettim boyle boyle kurtaracam bu gun iki kisi yarın iki kisi

Birde anlamadığım ersine yaZdigim bir mevzuya neden sizde dahil oldunuz !

Yoksa elinizde satmayı düşündüğünüz daha bir çok dhlabs mı var ?

O gun ki konuşmamızdan sonra ilanları görünce oyle oldugunu düşündüm

bugun kü tavrınızdan sonra daha ikinci ele koyulacak baska dhlabslar var diye dusunmelimiyim ??

Başka bir başlıkta satma sebebimı yazmış ve bunu hoşuma giderek yapmadıgımı belirtmiştim, burada y
    azdığın gibi anladıysan yapacak bırsey yok tabi kı...

Ben yazıya destek amacıyla yazmıştım bir yorumun ürünün ikinci el piyasasını ne hale soktuğunu herkes bilsin ıstedım

Tabı tabi aynen öyle dusunmelısın dhlabsın bir de ara kablosu var elimde ama satışta değil, bir hobıdas talip oldu bende satışa koymadım.

Düşüncelerine saygı duyuyorum ama bu yorumlar biraz komik oluyor, hobıdasların söylemleri veya deneyımlerıyle sıstem kurmayalı bir hayli olmuştur herhalde...

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.