Şimdi Ara

Üyeler hakkında dürüst olmak gerekirse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumun üyeleri hakkında dürüst olmak gerekirse yarısından fazlası boş insandır, adam gibi konu açsanız bile saçma sapan laf sokmaya çalışırlar, sizi sinir etmek için başkasına oo laf soktu derler, sonra siz karşılık verince mesajınızı da şikayet ederler, sizi dalgaya alırlar, sadece ama sadece bu yüzden ekşide daha fazla takılıyorum.En azından oradakilerin zeka seviyesi bu kadar düşük değil, terör örgütü seviciliği olabilir evet ama buradaki gibi anormal tipler yok.Hadi şimdi bu mesajı da şikayet edin yöneticiler de 15 gün çizsin ne de olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

• Demek bu forumda da varmış benim gibi zeki adamlar be, artılayan kişi kimse bence bu boş insanların arasında zaman harcamamalı, bir ekşi hesabı satın almalı acilen.
  • En zeki sensin. Hadi şimdi ekşiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.
  • Aynen aynen kısa cevap verdiniz artık kazandınız tartışmayı tebrikler Citizen ile antalyada 1 aylık tatil kazandınız helal olsun
  • Dürüst olmak gerekirse onlardan farkın yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekşi sözlük yazarlığı kazanınca ben
  • ''terör örgütü seviciliği olabilir evet ama buradaki gibi anormal tipler yok''

Pardon ama terör örgütlerini savunmak ile birisine laf sokmaya çalışmayı bir mi tutuyorsun acaba
  • Katılıyorum. Ekşi Sözlük'te de iyice boş insanlar oldu. Özellikle son yazar alımından sonra saçma sapan entryler görüyorum.

Bu aralar daha çok WM ve R10'da takılıyorum.
  • zekam yetmedi, anlamadım ama fetö yapmıştır kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Katılıyorum. Ekşi Sözlük'te de iyice boş insanlar oldu. Özellikle son yazar alımından sonra saçma sapan entryler görüyorum.

Bu aralar daha çok WM ve R10'da takılıyorum.

Aynen hocam, şimdi mesajlarını artılamaya başladılar birbirlerinin böyle zafer kazanıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.