Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadikoy-bağdat caddesi\Suadiye'de ya da buraya yakin bir yerde kullanan varmi?Bugun ttnet 4 sinirsizi kapattirdim,7 tl zam yapmalarindan dolayi.
  • Gayet memnunum. Yıllardır... Arada sorun çıkartsa da candır, canandır.
  • istanbul ortaköyde nvidianın sitesinden driver indirirken 1.7 MB/s gördüm az önce, bağlantım 10 mbit sınırsız, ping değerleride ttnetin 4te biri kadar
  • arkadaşlar Ankara Maltepe'de altyapı olayı nasıl, metro çıkışının orda oturuyorum. 1mbit düşünüyorum ama bölgedeki altyapı yetrsizse 5mbit alacam o yüzden sizlere danışıyorum.
  • uydunet rullzzzz
  • Arkadaşlar kablonette neredeyse kural olarak işler oturana kadar(sinyal kalitesi vs.) birkaç gün sıkıntı yaşanıyor(Ben ve arkadaşım yaşadık en azından)... O yüzden adsl hattını iptal ettirmeden önce kabloneti bağlatın... Arıza kayıtlarıyla,modemden yapılan ayarlarla hiçbir sorun kalmıyor... Şu an evinde 1Mb Ttnet(Bye bye kazıkçıesnafzihniyetiness),1Mb Kablonet sınırsız bağlantısı olan biri olarak söyleyebileceğim şu ki(İstanbul/Kadıköy için geçerli sanırım söyleyeceklerim);

1 Mb Kablonet 1 Mb ADSL'i havada karada götürüyor... (Yarı fiyatına %20 performanslı bence... Ama online oyun olaylarını filan bilemem çünkü oynamam)

Kablonet 1Mbit sınırsız:

http://www.speedtest.net/result/1094255055.png

ADSL 1Mbit sınırsız:

http://www.speedtest.net/result/1094259297.png

Bugün saat 20:30-21:00 arasında aynı bilgisayarda elde edilmiş değerlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 2 Ocak 2011; 20:50:38 >

• istanbul caddebostan-göztepe civarı uydunet kullanıcısı var mı memnun musunuz? 1mbit snırsıza geçmeyi düşünüyorum ttnetten kurtulup kaç gün içinde gelip kuruyorlar?
  • ruhöküzü;

İstanbul-Feneryolu(Bağdat cad.)'ne ait yukarıda verdiğim değerler... (Küçükyalı'daki arkadaşım da memnun)

Aylık 29+7=36TL'ya daha performanslı 1mbit sınırsız kablonet ve kablotv
    Aylık 49+20(oldu yada olacak galiba en ucuz sabit tel. hattı)=69TL'ya daha düşük performanslı1 mbit sınırsız ADSL ve hiç kullanılmasa bile ayda 20TL yiyen sabit telefon (Üstelik zırt pırt arayıp taciz eden yavşak bir zihniyet)

Anlaşılabileceği üzere 8 senedir ADSL kullanıcısı olan ve o zamanlar kablonet opsiyonu bulunmayan bir kullanıcı olarak ttnet'e kılım o yüzden subjektif yorum yapıyorum derdim ama speedtest,emule download ve upload hızları,webde surf(kablonet de problem yaşadığını söyleyenler de var onları da dinlemek lazım) ttnet'e karşı hislerimin pek de temelsiz olmadığını söylüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

ruhöküzü;

İstanbul-Feneryolu(Bağdat cad.)'ne ait yukarıda verdiğim değerler... (Küçükyalı'daki arkadaşım da memnun)

Aylık 49+20(oldu yada olacak galiba en ucuz sabit tel. hattı)=69TL'ya daha düşük performanslı1 mbit sınırsız ADSL ve hiç kullanılmasa bile ayda 20TL yiyen sabit telefon (Üstelik zırt pırt arayıp taciz eden yavşak bir zihniyet)

Anlaşılabileceği üzere 8 senedir ADSL kullanıcısı olan ve o zamanlar kablonet opsiyonu bulunmayan bir kullanıcı olarak ttnet'e kılım o yüzden subjektif yorum yapıyorum derdim ama speedtest,emule download ve upload hızları,webde surf(kablonet de problem yaşadığını söyleyenler de var onları da dinlemek lazım) ttnet'e karşı hislerimin pek de temelsiz olmadığını söylüyor...

hocam nolursa olsun en azından limitsiz olucak uydunete geçince modem de bedava, kurulumu yok da işte bir de kablo tv gidince uydunetin de gitme sorunu olmasa süper olay. şimdi ttnetten kurtulma çalışmalarına başlıcam yarın. ne gibi şeyler istiyorlar acaba müdürlüğe gidicem direkt hemen hallolsun. 1 haftalık ikna süreci dedikleri olayı yaşamadan bitsin istiyorum ya da senin dediğin gibi önce uydunete mi geçsem onlar kaç günde geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhöküzü -- 2 Ocak 2011; 23:15:31 >

• Telefonla başvurdum aynı gün aradılar müsaitseniz yarın şu saatte geleceğiz dediler ve gelip bağladılar... Tavsiyem ADSL açıkken bağlatman çünkü biz 2 arkadaş ilk 1-2 gün çeşitli problemler yaşayıp kabloneti(sinyal problemleri,webde surf problemi vesaire) kullanamadık (ADSL açık olursa netsiz kalmazsın)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

ruhöküzü;

hocam nolursa olsun en azından limitsiz olucak uydunete geçince modem de bedava, kurulumu yok da işte bir de kablo tv gidince uydunetin de gitme sorunu olmasa süper olay. şimdi ttnetten kurtulma çalışmalarına başlıcam yarın. ne gibi şeyler istiyorlar acaba müdürlüğe gidicem direkt hemen hallolsun. 1 haftalık ikna süreci dedikleri olayı yaşamadan bitsin istiyorum ya da senin dediğin gibi önce uydunete mi geçsem onlar kaç günde geliyor?

1 haftalık ikna süreci de neyin nesi yahu... Zaten 45TL'dan oldukça pahalı sunduğu hizmeti (kıçıkırık 1Mbit limitsiz) bir de taçlandırıp 49TL'ya çıkartmak ile onlar beni zaten ikna ettiler... Açıkçası yavşakça tarifelerle haydi kışt kışt diye limitsiz kullanıcılarıı ağıla yönlendirilecek sürü yerine koyma terbiyesizliğini yap,sonra da saçmala... Ben zaten kendilerinin(sahipleri,yönetimleri ve kıyakçıları) ne mal olduğuna ikna olmuş vaziyetteyim,artık külahımı ikna ederler...

Hem ben limitsiz kullanıcı istemiyorum arkadaş diye neredeyse adamın zekasına sövercesine niyetini belli et, hem de adam "tamam o zaman" dediğinde binbir zırva ile karşısına çık...

• Ttnet 4gb yi kapattik. Sinirlerimizi ve sınırlarımızı bozdu. Uydunet 2011 kampanyasi ile 24ay abonelik dusunuyorum. Bakirkoy osmaniyede uydunet nasil. Kullananlar durum yazarsa cok sevinirim. Saygilar. hk
  • Ankara'da Öveçler Dikmen tarafındayım. bu civarda kullanan var mı? ttnet'in 15.12.2011'e kadar 40tl 1mb sınırsız taahhüdü var. değiştirsem mi diye düşünüyorum. bizim burda superonline fiber yokmuş. dolayısıyla ya uydunet 1mb sınırsı ya da turknete geçeyim diyorum. ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

istanbul caddebostan-göztepe civarı uydunet kullanıcısı var mı memnun musunuz? 1mbit snırsıza geçmeyi düşünüyorum ttnetten kurtulup kaç gün içinde gelip kuruyorlar?

Uydunetten memnun musunuz?

göztepe.mekan bağlatıyo hocam

• 3 yıldır uydunet kullanıyorum bundan 5 6 ay öncede 1mbitten 5 mbit hıza geçiş yaptım arkadas anamdam emdiğim süt burnumdan geldi lanet olaydı bunların bitinede piresinede

sözde hız 5mbit turk.netten test yaptırıyolar hız 5 mbit ama reelde böyle bişey yok youtube dan video izleyecem ilk saniyerlde cok yüksek bir hız geliyor videonun ortasına gelmeden takılıyor kalıyor ondan sonrada beklede dolsun facebook desen aynı 5mbit hızı ben neden alıyorum adam akıllı takılmadan video ızlemek daha hızlı download yapmak vs web sayfalarına 1 mbıt bıle saten yetıyo

suan 1mbit e gerı dondum yemın edıyorum butun vıdeolar daha stabıl oynuyor 5mbıt varken pc yı actıktan 5 6 dakıka sonra nete bağlanıyordum nedenını anlamadığım sekılde ılk 5 dakıka ınternet calısmıyordu bılgısayar ıp alamıyordu galıba cunku ağ sımgesı unlem ısaretıne dusuyordu , hızımı dusurdukten sonra bu problem kalmadı pc yı acmamla nette dolasmaya baslamam bır oluyor

durum boyle ısde yapmak ıstedıklerımı yapadığım zaman ustelık bıle aylık 80 ıle 100 tl arası fatura odedığım zaman cıldırıyorum arkadas

ben artık uydunetten bıktım 3 yıldır ıyıdır ıyıdır dıye kendımızı avuttuk 2 ay duzgun gıdıyorsa 4 ay sorunlu gıdıyor desteğe felan 100 lerce mail attım 444 numarayla akraba olduk yınede sorunlar cozulmuyor

uydunette kalıte felan kalmadı hele hız hıc yok musterıyle ılgılenecek muhattab hıc hıc yok lanet olsun bunların yapacakları ıse

Edit : Yer - Ankara/Yenimahalle

• bende merak ediyorum Tt netten bicok kisinin sikayet etmesine ragmen ben olducka memnunum hızınıda fulledim gayet rahat
  • Arkadaşlar biliyorum çok sorum var ama umarım cevaplarsınız. Bunları soruyorum çünkü yeterli bilgiye ulaşamadım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    Sonuçta herşey bölgeye bağlı cevabı alıyorum. Memnun olan da var olmayanda. Çevremdeki uydunet kullanıcıları sorularıma cevap veremiyorlar çünkü hepsi en ucuz tarifeyi seçmiş. Ne teledünya kullanan var ne hızlı internet kullanan ne download yapan yada online oyun oynayan sadece maillere bakmak ve msn kullanmak için bağlatanlar.

İstanbul-Cevizli(Maltepe ile Kartal Arasında) uydunet nasıl? 5mbit veya 10mbit bağlattırıcağım. Ancak tarifede 5mbite yada 10Mbite kadar yazıyor.
    Ancak sadece sınırsız 5mbit ve yukarısını kullananlar cevaplasın lütfen çünkü etrafımda 1mbit kullanananlar var sadece ve bana gereken cevabı veremiyorlar.
    1mbitten kurtulmaya çalışıyorum parası önemli değil. Zaten adsl 1 mbit kullanıyorum sorunsuz olarak (daha hızlı olmuyor hat en fazla 2mbit destekli) ancak ayda 70TL vermekten sıkıldım. Uydunet mantıklı gibi ama sorular var kafamda.
    Taahttüt vermeyeceğim zaten.

1. Sitelerdeki video performansı?
    2. Download performansı ? Devamlı son hızda indirme yapılabiliyormu 7/24 olarak? 500gb ve yukarısı download yapabilirmiyim aylık?
    3. Akşamları performans düşüyormu? (Adsl de kesinlikle düşüyor ve hafta sonu da rezalet)
    4. Ping değerleri?
    5. En az 3 alet internete çıkacak sınırlama var diye duydum en fazla 2 alet internete çıkıyormuş. varmı öyle bişi?
    6.Docsis 3.0 illa gereklimi 15mit veya 20mbit için eğer sorunsuzsa bir kaç ay 20mbit kullanıp sonra 5mbite geri dönmek gibi planım var ama çok mu ütopik olur?

7. Teledünya HD kanallarının performansı nasıl? Film kanalları 5.1 ses veriyor mu? Orjinal ses ve türkçe altyazı ile izleyebilme şansım var mı?
    (yoksa hiç teledünya almayacağım.)

• abone olalı 3 gun oldu.şimdilik gayet memnunum.dwl hız 125 kb/sn....
  • Uydunete geçeli 5-6 ay kadar oluyor.İlk zamanlarda 1-2 aylık süreçte kesilmeler çok fazlaydı ama internetten memnundum hız olarak ping vs. gayet iyiydi.O 1-2 aydan sonra kesilmeler geçti bu seferde pingler uçtu.3 aydır 80 altına gece 1 den sonra iniyor oda kaça kadar sürüyor bilmiyorum en fazla gece 5 e kadar durdum düzgündü.Ancak sabah kalktığımda tekrar normal haline(80 üzerine alıştık artık normal geliyor) dönmüş oluyor.O da ne kadar işinize yarar bilemiyorum.Online oyun oynayacakların geçmemesini tavsiye ederim.Birde sabah 12 gece 1 arası videoların yüklenmesi işkence resmen 1 dakikalık video için 15 dakika bekliyorum böyle birşey daha önce yaşamamıştım.Hiç aramadınmı diyenlerede ne kadar çok aradığımı ben hatırlamıyorum.Saat 5 gibi geliriz diyorlar 1 hafta oluyor gelmiyorlar.Arıyorum diyorum ping böyle böyle pc de bir sorun yok modem de sorun sizden kaynaklanıyor ilgilenirmisiniz o da diyor sorun bizden kaynaklı değil modem sinyal değeri normal.Sövmemek için kendimi zor tutuyorum.Yer Denizli.

yurt dışı yurt içinden daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom1 -- 4 Şubat 2011; 15:41:11 >

• ADSL'den bağlantı biçimi şeklinde bir artısı var zaten , bazı illerde çalışmalardan dolayı ara sıra düşüyor hızlar sanırım.Eskişehir'de bir sorun olmadı bugüne kadar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.