Şimdi Ara

uydunet win7 kablosuz modem baglanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, uydunet kablosuz modemimle diğer bilgisayarlarda hiç bir sorun yok.ama windows 7 yüklü laptopta bağlantı kuruluyor ancak web sayfaları açılmıyor. torrente vs. girebiliyor. download yapıyor ama web sayfası açmıyor.dns otomatik yapıyorum olmuyor.kendim dns giriyorum olmuyor.. ne yapabilirim? yardımcı olun lütfen..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Proxy felan yazmıs olma ihtimalin varmi? Bi kontrol et istersen olmazsa internet seceneklerınden gelismisten yerel agdan ayarları otomatık algılayı ısaretle ısaretlı degılse baskada aklıma suanlık bır sey gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 17 Kasım 2010; 15:20:26 >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.

    Windows 7 kullanıyorum. Bazen torrent'ten indirme yapılıyorken aniden sitelere girememeye başlıyorum. Ya da tam tersi oluyor sitelere girebiliyorken flashget ile indirme yapamıyorum. Ama masaüstü bilgisayarıma aynı sorun yok.
  • ben de bu cumartesi bağlattım, bendeki sorun da şu şekilde

    atıyorum, chrome'u açıyorum, gmail'e tıklıyorum, açılıyor. okunmamış emailler var, tıklıyorum emaillere, açılmıyor. kapatıyorum tab'ı, yeni tab'da gmail'e yeniden tıklıyorum bu sefer gmail hiç açılmıyor. sonra açılıyor tekrar, bir öncekine göre bile yeni emailler var (yani cache'den değil sayfa) tıklıyorum, aa, email de açılıyor, okuyorum, yeniden inbox'a dönmeye çalışıyorum, dönmüyor. başka bir tab'da twitter açmaya çalışıyorum açılmıyor. açıldı diyelim, aşağıdan more'a basıyorum, yüklemiyor. yerli site açıyorum, açılıyor, linke tıklıyorum gelmiyor. utorrent hepten bitik.

    işin komik tarafı, bunlar desktop'ta olanlar, bir de laptop var, onda utorrent çalışıyor misal ama web sitelerinde yine aynı problem var...

    hani, az çok anlarım bu işlerden, şu anlattığımın hiç bir mantıklı açıklaması yok...

    varsa lütfen aydınlatın...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.