Şimdi Ara

uydunet vs adsl: wow performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • wow ile ne alaka diyeceksiniz, söyle diyim, malum adslde hem internet parası hem telefon parası ödüyorum. ben 2048 sınırsız kullanıyorum. 69 + 20 (yaklaşık telefon parası) : 90 tl para ödüyürum. uydunet 512k sınırsız 19 yani 20 ytl. uyduneti de bağlattım ev, hangisi daha iyi performans vericek diye. wowda lag ve spike konusunda pek bir sıkıtım olmadı ama uydunet 400ms iken adsl 300-350 falan. adsl ile max 1000-1500ms yi görmuşken uygunette 2500msyi gördum. karakteri dalaranda bıraktıgınızda açılışta dc sorunu oluyor. çogunuzun başıma gelmştir. uydunette malesef dc yuzunden (addonları kapatmış olmama ragmen) giremedim. hemen adsle geçtim. ilk denemede girdi. bu daha ilk izlenimlerim. uydunet fazla problem çıkartmaz ise adsle " güle güle". uyduneti bir de emulede denicem. ondan sonra kararımı vericem. bu kadar kazık yedikten sonra zararın neresinde dönülürse kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 1 Mart 2009; 15:50:28 >

i9 12900K @ 5.5ghz, Asus z690 hero, Zotac 4090rtx, Samsung 980-990 pro m.2 nvma 2TB, Samsung 750 evo SSD 2 x 250 gb (Raid 0), Corsair 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah 5200MHz CL38 DDR5 Dual Kit Ram, Corsair Dominator Airflow (ram fan), ASUS ROG CHAKRAM RGB Qi ŞARJ VE YAN JOYSTICK 16000 DPI GAMİNG MOUSE, ASUS ROG Balteus QI Aura Sync RGB Gaming Mouse Pad, Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Uzatma Kablosu, Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu), Asus ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Cooler Master Ml 360 Illusion 360mm Argb Işlemci Sıvı Soğutucu, LG C2 48" TV-Monitor, 28" Predator 4K G-sync, , Enermax 1200w rew. PSU, Uzay sistem

• su uydunet bizim buralarda yok olsa bende gecicem.ADSL derdi cekilmiyo ya adamlara paranın karşılıgını vermiyor.

Orjinalden alıntı: doom87

su uydunet bizim buralarda yok olsa bende gecicem.ADSL derdi cekilmiyo ya adamlara paranın karşılıgını vermiyor.

Türkiyede herşey öyle değilmi milletten 5 yıl sonra getirip çok yeni bir icatmış gibi 10 katı fiyata satanlarda yine burda

WOW'a başlama tarihim Şubat 2009...

şunu söyleyebilirim ki bu zamana kdr WOW adına hiçbir sorunum olmadı.. 2 kere DC oldu onda da Ankara'da IP bloğu değişimi (190'lı bloktan 90'lı bloğa geçiş süreci) yani teknik düzenlemeler (cihaz değişimleri) vardı..

ADSL'de WOW oynayan arkadaşlarım var pingleri 400ms'nin altına inmezken ben 1 kere 120ms gördüm..
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.