Şimdi Ara

Uydunet ve Tellcom hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimizin ortak sorunu olan ttnetten sıkıldım artık.1024 net e mahkumuz hemde bu kadar büyük rakamlara.Ne hizmet kalitesi var ne kullanıcıya değer veriliyor.Bu yüzden bende internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum.Aramızda bu 2 şirket hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Hizmet kalitesi nedir vsvs.
    2'sininde ücretlendirmesi hakkında bilgim var sizden olan ricam kullanan arkadaşlardan bilgi vermeleri
    Tşk ederim.

• uydunet 512 sınırsız düşünüyorum fiyatı uygun geldi ancak docsis 2.0 desteği olan modemlerde çalışıyormuş modemimde bunun olduğunu nasıl anlayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

uydunet 512 sınırsız düşünüyorum fiyatı uygun geldi ancak docsis 2.0 desteği olan modemlerde çalışıyormuş modemimde bunun olduğunu nasıl anlayabilirim

@Come_Clarity93
    hocam docsis 2.0 desteği istediği doğru fakat nasıl öğrenileceği hakkında bir fikrim yok.
    Eğer sağdan soldan kötü bir yorum işitmessem tellcom'a geçmeyi düşünüyorum.Şuan ödediğim parayla sınırsız 5mb internet alabiliyorum 20 ytl az fiyata ise şuanki bağlantım olan 1024 net alabiliyorum.ilk 2 ay ise 10 ytl ödüyoruz kapmanya dahilinde ay ücreti olarak sonraki aylar ise standart fiyat olan 30 ytl yada 49 ytl.ilk 2 ay ödediğimiz düşük fiyata + olarak da ilk 2 ay 10mb internet erişimi veriyorlar hediye sonraki aylar normal hızımıza dönüyor tabiki.
    Bana çok cazip geldi üye olmayı düşünüyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

uydunet 512 sınırsız düşünüyorum fiyatı uygun geldi ancak docsis 2.0 desteği olan modemlerde çalışıyormuş modemimde bunun olduğunu nasıl anlayabilirim

@Come_Clarity93
    hocam docsis 2.0 desteği istediği doğru fakat nasıl öğrenileceği hakkında bir fikrim yok.
    Eğer sağdan soldan kötü bir yorum işitmessem tellcom'a geçmeyi düşünüyorum.Şuan ödediğim parayla sınırsız 5mb internet alabiliyorum 20 ytl az fiyata ise şuanki bağlantım olan 1024 net alabiliyorum.ilk 2 ay ise 10 ytl ödüyoruz kapmanya dahilinde ay ücreti olarak sonraki aylar ise standart fiyat olan 30 ytl yada 49 ytl.ilk 2 ay ödediğimiz düşük fiyata + olarak da ilk 2 ay 10mb internet erişimi veriyorlar hediye sonraki aylar normal hızımıza dönüyor tabiki.
    Bana çok cazip geldi üye olmayı düşünüyorum..

sanırım bahsettiğin quicknet
    senin bölgende servisi olduğuna emin misin

• Sitelerinde no yazarak hizmet alınabilen bölgeler mevcut bizim burda gözüküyor ama karıştırdımmı acaba quiknetle tellcomu bir sn tekrar kontrol edeyim.

Not : http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/quiknet-999.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonoR. -- 8 Şubat 2009; 14:01:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

Sitelerinde no yazarak hizmet alınabilen bölgeler mevcut bizim burda gözüküyor ama karıştırdımmı acaba quiknetle tellcomu bir sn tekrar kontrol edeyim.

Not : http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/quiknet-999.aspx

evet sol tarafta baktığın tellcom un servis bölgesi. tellcom adsl ile quicknet ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.