Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2.5 yıldır uydunet kullanıyorum, dün televizyonun ve modemin yerini değiştirmek zorunda kaldık evde küçük bir haydut var artık herseyi al aşağı etmeye çalışıyor :) neyse modemin yerini değiştirdikten sonra bir kaç farklı web sayfası açtığımda modem kendini resetlemeye başladı hatta hız testi uygulamasında modem 20 mb görünce resetleniyordu. Ardından müşteri hizmetlerini aradım reset atın dediler, attım modem ayarlarına girin dediler onu da yaptım fakat bir türlü düzelmedi. İnternette epeyce araştırdım farklı yöntemler denedim para etmedi. En son yine aradım teknik servisi yönlendireceğiz dediler. Sağolsun bu karantina günlerinde servis 30 dk içinde geldi, bu yönüyle uydunet gerçekten çok başarılı, çok memnunun uydunetten. Servisteki arkadaş geldi girdiği gibi abi siz TV adaptörü ile modem adaptörünü karıştırmışsınız dedi ikisinin ucuda aynı o hengamede yanlış adaptörü takmışım, büyük olan modeminmiş Eğer böyle bir sorunla karşılaşan olursa belki bu çözüm yardımcı olur. İyi forumlar...