Şimdi Ara

UYDUNET TELEDÜNYA MODEM+HD ALICI+AKTİVASYON+KURULUM BEDAVA + 25 TL HEDİYE SON 3 GÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sakın bu fırsatı kaçırmayın. İyi bir fırsat çıktığında sizlerle paylaşıyorum. Firmamıza özel olarak İzmir den uydunet ve teledünya yarım düzine fırsat kampanyası aboneliği veya uydunet aboneliğinize hediye kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Yarım düzine fırsat kampanyasını ilgili konudan zaten takip ediyorsunuz. Aşağıda tekrar ayrıntıları belirtiyorum
    Uydunet teledünya yarım düzine kampanyasında modem ve hd box hediye geliyor. Ayrıca tüm aktivasyonlar ve bağlantı ücretleri bedava.
    mevcut Teledünya ve Uydunet aboneleride taahhüt leri yoksa bı fırsattan yararlanabilir.
    + 4 portlu kablosuz modem fiyatı 175 tl, hd box receiver 210 tl olduğunu düşünürsek aktivasyon ve kurulum ücretleri ve hediye çekinide dahil ettiğiniz zaman kazancınız 500 tl ye yaklaşıyor. Sakın bu fırsatı kaçırmayın.
    Buna ek olarak aboneliğinize Notebook Çantası, Speaker, Notebook Soğutucu, Kablolu optik mouse, Kulaklık, Switch, Kart Okuyucu hediyelerinden birini seçebiliyorsunuz.
    Hediyenin satış tutarı 25 tl yi geçemiyor. Ayrıca mağazamızdan 25 tl yi geçmeyecek bir hediye de seçebilirsiniz.
    Hediye abonelik iptal şartları gereği abonelikten 1 hafta sonra verilecektir. (1 hafta içinde cayma hakkınız var). Böylece bağlantıyıda test etmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Haziran 2011; 14:56:55 >

• son 10 gün arkadaşlar
  • Bakalım temmuzda nasıl bir kampanya çıkacak!!!!
  • Hocam uzun süre daha iyisi çıkmaz
  • son 4 gün arkadaşlar
  • temmuzda kampanya çıkarsa onu bekleyelim. böyle bir ihtimal varmı? yoksa yarın kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum.
  • Şimdilik gözükmüyor bence kaçırmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben istanbuldayım cevaplarsanız bi sorum var gerçi mh olur dedi ama
    mevcut uydunet ve kablo tv üyesiyim 2 ay oldu bu 24 aylık taahhüdlerden
    şimdi teledünya bağlatmak istiyorum
    faturama 2,5 artı olarak ekleneceğini ve sd kutu ile bağlantı yapacaklarını söylediler kutu bedava imiş ama taahhüd 30 ay

bu şekilde faydalanabilirmiyim
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener19 -- 27 Haziran 2011; 18:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener19

ben istanbuldayım cevaplarsanız bi sorum var gerçi mh olur dedi ama
    faturama 2,5 artı olarak ekleneceğini ve sd kutu ile bağlantı yapacaklarını söylediler kutu bedava imiş ama taahhüd 30 ay

teşekkürler

doğrudur faydalanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

teşekkürler

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

teşekkürler

teşekkürler

rica ederim

• yarın son gün
  • Yeni uydunet kullanıcılarına hayırlı olsun
  • 40 dk önce bitti kampanya inşallah daha iyisi başlar :D
  • Kampanya bitmedi arkadaslar devam... 8. Ayın sonuna kadar uzatıldı. Hatta değişik kampanyalarda geldi. Eğer daha onceden başvuru yaptıysanız ve kurulum olmadıysa kampanya değiştirme hakkınız var... Kampanyalar için. Www.kablotv.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.