Şimdi Ara

Uydunet modem ve genel sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum, birkaç sorum olacaktı:

1. Elimde Asus'un wireless router'ı var, modeli WL-520gU (newegg). Acaba bu router'ı eski bir uydunet modemiyle beraber wireless elde edebilmek için kullanabilir miyim; örneğin scientific atlanta epc2203 + asus wl-520gU?

2. Eğer kullanabilirsem, en uygun fiyatlı modem ne önerirsiniz? 10mbps 80gb kotalı veya 5 mbps sınırsız almayı düşünüyorum.

3. Ankara, Çankaya Piyade sokak civarında (atakule dolmuş durağından sağa-aşağıya doğru inen sokak) taahhüt edilen hızları alabilir miyim sizce?

Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooztuncer -- 12 Eylül 2012; 13:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooztuncer

Arkadaşlar merhabalar,

Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum, birkaç sorum olacaktı:

1. Elimde Asus'un wireless router'ı var, modeli WL-520gU (newegg). Acaba bu router'ı eski bir uydunet modemiyle beraber wireless elde edebilmek için kullanabilir miyim; örneğin scientific atlanta epc2203 + asus wl-520gU?

2. Eğer kullanabilirsem, en uygun fiyatlı modem ne önerirsiniz? 10mbps 80gb kotalı veya 5 mbps sınırsız almayı düşünüyorum.

3. Ankara, Çankaya Piyade sokak civarında (atakule dolmuş durağından sağa-aşağıya doğru inen sokak) taahhüt edilen hızları alabilir miyim sizce?

Şimdiden çok teşekkürler.

Belirtmiş olduğun şekilde hizmeti kullanman mümkün ikinci el 25-35 lirası arası DOCSİS 2 kablolu modem bulabilirsin. Hız konusunda neredeyse hiç düşüklük olmuyor.

• Teşekkür ederim cevabınız için. Cuma günü scientific atlanta 2203 modemi aldım, cumartesiye de uydunet takılıyor - haydi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

uydunet alırken kablotv aboneliği hala zorunlu mu?

Zorunlu, tahmin ediyorum ki platform tamamen dijital yayına dönmeden sadece Uydunet hizmeti mümkün olmuyacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.