Şimdi Ara

Uydunet kurulumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bayiye gelin öle yardımcı olalım dediler babamın işi oluyor ben gitsem yaş 17 yapabilir miyiz hangi belgeler lazım babamın imzası lazım olacak mı ayrıca modemi taksitli alıcaz faturaya yansıyor mu

• ben geçen hafta bağlattım,internetten formu doldurdum 3 gün sonra sözleşme,modem,kablolar ve alet çantalarıyla geldiler.sözleşmeleri internetten doldurduğum üzere doldurmuşlar zaten imzaladım geçtim.Modem 5 tl olarak aylık faturaya yansıyacak.babanız evde bulunamayacaksa bayiye gidip imzaları atsın yeter eve gelip bağlantıları yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ben geçen hafta bağlattım,internetten formu doldurdum 3 gün sonra sözleşme,modem,kablolar ve alet çantalarıyla geldiler.sözleşmeleri internetten doldurduğum üzere doldurmuşlar zaten imzaladım geçtim.Modem 5 tl olarak aylık faturaya yansıyacak.babanız evde bulunamayacaksa bayiye gidip imzaları atsın yeter eve gelip bağlantıları yaparlar.

evde değilde işi oluyor hafta içi aradım yetkilileri hafta sonu 12 ye kadar açıklarmış cumartesi o zamana kadar beklicez galiba ttnetten kurtulamadım
    şimdi formu doldursam kurulumu yapsalar 2-3 güne cumartesi imza için galiba yapmazlar

hızı nasıl kopmalar felan oldu mu

• mcktrcom M kullanıcısına yanıt
    youtube da bi sıkıntı var ara ara oluyor bi düzeliyor falan,onun haricinde hız neyse o 10 mbit i aştığını gördüm ama düştüğünü görmedim henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

youtube da bi sıkıntı var ara ara oluyor bi düzeliyor falan,onun haricinde hız neyse o 10 mbit i aştığını gördüm ama düştüğünü görmedim henüz

Cok iyi torrent felan bir sey indirdiniz mi nasıl indirme hizı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.