Şimdi Ara

Uydunet - Kablosuz - 4 Portlu - Netmaster CBW-700V Modem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

TTnet'e geçtiğimden dolayı Sıfırı 175 TL olan Modemler satılıktır ,

2. El Fiyatı 75 TL'dir.
    Takas Fiyatı 25TL+ Üzerine ekleyerek teklifde bulunun çünkü Takas fiyatı yüksektir takas edilecek ürüne göre değiişir.

Ürünün Kendisi budur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-700v-4-ethernet-port-voip-kablosuz-80211n-router-kablo-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd99013&categoryId=3009802

Elden Alışveriş yapmak isteyenler , Bulunduğum yere gelmeleri rica olunur ortak nokta belirlemeyelim.
    Kargo ile gönderim yapıcağım kişiler , Ürünün ücretini ister misli.com üyeliğime Garanti Bankası atm'sinden yada internet bankacılığından kartsız işlem yaparak ücretsiz ödeme yapabilirler.Böylesi karşı taraf daha ekonomik olur.

Kargo alıcı öder.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 16 Mayıs 2013; 15:12:23 >

• 65 TLdir.
  • Merhaba, garantisi var mı acaba? Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Birde sanalpazar üzerinden satış yapıyor musunuz?
  • Özel mesaj ilede sormuşsunuz mesajınızı cevapladım.

Garantisi devam etmemektedir. 2 yıl kullandım TTnete geçtiğimden modemleri satışa koydum. Eğer alıcaksanız Sanalpazar.com'a ilan açabilirim. Orda da hesabım ve referenslarım mevcuttur.

http://www.sanalpazar.com/Uydunet-Kablosuz-4-Portlu-Netmaster-Cbw-700v-Modem__isp8024697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 7 Mayıs 2013; 16:56:50 >
  • Sadece Bugünlük 50 TLdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Sadece Bugünlük 50 TLdir.

PM
  • Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 16 Mayıs 2013; 15:11:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.