Şimdi Ara

Uydunet - Hızlı ve Net Kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

1 mbit sınırsız Uydunet + Kablo Tv + Vergi,kdv,zırt,pırt toplam fatura = 36 tl, daha ucuzu varmı?

Var, aynı pakete 29 tl veriyorum

2 yıllık sözleşme yaparsanız 1mb sınırsız internet ve kablotv için aylık 29 tl ödersiniz.
  • @aceruser
    512'deydim yanlış hatırlamıyorsam geçiş için 12 ay taahhüt karşılığı bu teklif edilmişti. 24'te olsa uydunet tek alternatifim olduğundan taahhüt benim için sorun değil, onu tahtından indirebilecek tek alternatif fiber olacaktır fakat o da gelecek birkaç yıla kadar yaşadığım yere uğramıcak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 29 Ocak 2012; 20:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Kotayı aşınca en fazla nekadar ücret ödeniyor ? yani 600 Gb download yaptık diyelim önemli olan maksimum ücreti hesaplayarak geçmediğimiz zamanları kar olarka düşünmek gerek :)

* İlave kullanım bedeli GB başına 3 TL'dir. Maksimum fatura bedeli aynı hızın sınırsız tarifesinin %30 fazlasını geçmez.
    10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY

yani maksimum gelebilecek fatura 130 tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

1 mbit sınırsız Uydunet + Kablo Tv + Vergi,kdv,zırt,pırt toplam fatura = 36 tl, daha ucuzu varmı?

Var, aynı pakete 29 tl veriyorum

Aynı şeyden bahsediyoruz da sizinki 24 ay taahütlü olanı.
  • quote:

@aceruser
    512'deydim yanlış hatırlamıyorsam geçiş için 12 ay taahhüt karşılığı bu teklif edilmişti. 24'te olsa uydunet tek alternatifim olduğundan taahhüt benim için sorun değil, onu tahtından indirebilecek tek alternatif fiber olacaktır fakat o da gelecek birkaç yıla kadar yaşadığım yere uğramıcak gibi görünüyor.

aynen doğrudur 512 kb sanırım artık sunulmuyor
  • Bunların rekabet edip gerçek kullanıcı kitlesine ulaşmak gibi bir niyetleri yok. Mecburen TTNET'e devam..
  • 24ay Taahhüt ve Kablo TV Kurulum Ücreti (2TL * 24 Ay) süper kampanya yapmışlar.TTNet ten bu gidşte ayrılamayacağız.
  • kablo net kullanıyorum benim için sadece fiyat olarak cazip paranız varsa sakın bulaşmayın
  • Ben çok araştırdım
    Kablonet 24 ay taahhüt ve 1mbit hız 2 sene çekilecek gibi değil ,kurulum dahil toplam 31 TL, modem ücreti ödenmiyor belki ama limitsiz üst hıza geçsem desen çok pahalı...
    Taahhüt vermeyeyim dersen bu seferde modem alman gerekiyor limitsiz 1mbit hız aylık enaz 29TL+modem taksiti+kurulum yaklaşık aylık 45 TL eder
    Kotalılarda aynı şekilde 10mbit hız iyi ama aylık enaz 39TL+kurulum+modem taksiti yaklaşık 55 TL eder,ayrıca kotanın çabuk bitmesi derdi var 20GB nedir ki 10mbit hıza...

Yani tüm kampanyalar bence işe yaramaz

Süperonline fiber daha mantıklı değil mi?
    12 ay taahhüt ,20mbit hız 25 GB sonrası 1mbit limitsiz modem,kurulum herşey dahil 55 TL oluyor veya 50 GB limitsiz 59 TL
    24 ay taahhüt, 20mbit 25GB 1mbit sınırsız 49TL,50GB 1mbit sınırsız 54 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 30 Ocak 2012; 8:59:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.