Şimdi Ara

Uydunet beklenen tarife 3mb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • upload 1mbps ise yarın 1 geçiş yapmayı deneyim.
  • 3mbps 49lira ? şaka mı bu
  • 39 TL olsa mutlaka daha iyi olurdu ama yok süperonline 20mbps falan kimse kimseyi kandırmasın

3mbps uydunet ile aylık 49 TL ye
    indirebileceğiniz max dosya yaklaşık 950 gb
    upload yapabileceğiniz max dosya boyutu yaklaşık 320 gb

20mbps superonline ile aylık 69 TL ye
    indirebileceğiniz max. dosya yaklaşık 450 gb
    upload yapabileceğiniz max dosya boyutu yaklaşık 100 gb

ttneti kategoriye almıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 2 Temmuz 2011; 8:37:53 >
  • az önce geçiş için aradım fakat sadece kampanyaya başvuran üyeler geçebiliyor dedi 1 mail atıp cvp bekliycem konu hakkında kampanyasız geçebilen varsa yazsın ltf
  • vodafone dan mı bilmiyorum ben 2 gündür arıyorum çok cızırtılı ve kesik kesik geliyor ses sadece 4440126 da yapıyor ne mh nin dediklerini anladım ne bişey anlatabildim online şifremide öğrenememiyor mail gelmiyor arıyom konuşamıyoz.... geçebilen yada detayları öğrenen arkadaşlar burdan da bilgilendirirse iyi olur
  • arkadaşlar ben de gün içinde aradım, "henüz tarife çok yeni olduğu için ekranlarımıza yansımadı geçiş yapamıyoruz ama pazartesi arayın" dedi müşteri hizmetlerindeki kişi, o yüzden de pazartesi tekrar deneyeceğim şansımı.

güzel oldu bu tarife!
  • sesimizi duydular sonunda
  • 49 lira 3mbit için çok fazla. Ülkemizde internet ucuzlamayacak sanırım.
  • Çok fazla falan değil, fiyat gayet olması gerektiği gibi. 1mbit 29, 5mbit ise 69 TL, bunun ortası 39 değil 49 TL'dir hesaplama özürlü arkadaşlarım.

Genel olarak bu hızlara bu fiyatlar fazla derseniz anlarım hatta desteklerim de ama şu anki fiyat tablosunda 3mbit'in fiyatı olması gerektiği gibi, dediğim budur.
  • aslında ülkemizde en ucuz interneti uydunet sağlıyor. Bunu adil kullanım uygulanmaya başladığında anlayacağız.
  • 2012 ye geldik 1 mbit tövbe tövbe ....en düşük hız 1mbit olmamalı...
    3mbit:29 tl sınırsız olması gereken bu.... kablo tvde hediye olmalı.. voipte 1tl toplam her şey içinde 30 tl olmalı ve 30tlyi geçmemeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Temmuz 2011; 23:52:18 >
  • bu tarifeyi hala açmamışlar 126yı arayınca ekranlarda gözükmediğini söylediler herhalde 1 süre beklemek gerekicek
  • en dusuk 1 mbps degil zaten. 512 cokda memnunum, uzun sure de boyle kalabiliriz insallah.
    olmasi gerekene gelirsek, ne hiz meraklisiniz. asil olan genel kullaniciya hitap. dusuk hiz ama bir okadar da dusuk fiyat.
    tmm 3mbps 29tl olsun ama 1mbps da 10 tl olsun. yavas diyenlerin 1mbps bagimliliklari oluscaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN
    Çok fazla falan değil, fiyat gayet olması gerektiği gibi. 1mbit 29, 5mbit ise 69 TL, bunun ortası 39 değil 49 TL'dir hesaplama özürlü arkadaşlarım.

Genel olarak bu hızlara bu fiyatlar fazla derseniz anlarım hatta desteklerim de ama şu anki fiyat tablosunda 3mbit'in fiyatı olması gerektiği gibi, dediğim budur.

Biz bilmiyoruz 29 la 69 un ortalamasını almayı zaten bay aynştayn. Zaten 5mbit 69 lira tarifesini de çok pahalı buluyoruz. 49 liraya 20mbit kullananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelfender2

en dusuk 1 mbps degil zaten. 512 cokda memnunum, uzun sure de boyle kalabiliriz insallah.
    olmasi gerekene gelirsek, ne hiz meraklisiniz. asil olan genel kullaniciya hitap. dusuk hiz ama bir okadar da dusuk fiyat.
    tmm 3mbps 29tl olsun ama 1mbps da 10 tl olsun. yavas diyenlerin 1mbps bagimliliklari oluscaktir.

512 nin avantajı yok 19 tl internet 7 tl kablo tv top:26 tl
    1mbit 29 tl veriyorum kablo tvde ücretsiz... 3 tl için 512kb kullanmak mantıklı değil..kablo tv ücreti almasalar haklısınız.. ama alıyolar...

hıı internette gezmek için 512 yeterli..1mbitte yeterli ama bizler eşşek olduktan sonra sırtımıza binen binene .
    yıl 2012 ye geldi beyler internet hızları dünyada gelişirken türksatta yerinden sayıyor... 2008 den beri 1 mbit var sanırsam...:(en düşük hız)sitede görünen... eski kullanıcılar değil yani(512kb)
    artık bazı sitelerde 1 mbit bile yetersiz kalıyor.. youtube gibi sitelerde 360p kitlendik kaldık.... yani bir şeyler yapılması lazım. ara tarife hikaye...ağzımıza bal sürüyorlar...

en düşük hız
    2008:512kb kaldırıldı 1mbit koyuldu kablo tv ücretsiz oldu..(belki yanlış hatırlıyorum tarihi emin değilim) kampanyaya katılmayan arkadaşlar 512 de kaldı...
    2009:1mbit
    2010:1mbit
    2011:1mbit
    2012:5ay kaldı....

yani yuh..... hersene 512 kb arttırsaydı..2,5-3 mbit kullanıyorduk...en kötü şartlarda bile en düşük hızın olması gereken hız 2,5 mbittir...
    millet 4 senede ülkeyi işgal ediyo sömürüyo geri çekliyo bizim türksat yerinde sayıyo..ne hikmet anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 3 Temmuz 2011; 0:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz
    2012 ye geldik 1 mbit tövbe tövbe ....en düşük hız 1mbit olmamalı...
    3mbit:29 tl sınırsız olması gereken bu.... kablo tvde hediye olmalı.. voipte 1tl toplam her şey içinde 30 tl olmalı ve 30tlyi geçmemeli...

Bence teledünya da bedava olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz
    2012 ye geldik 1 mbit tövbe tövbe ....en düşük hız 1mbit olmamalı...

Bence teledünya da bedava olmali.

teledünya zorunlu değil..... kablo tv zorunlu internete bağlan veya bağlanma senden 7 tl kablo tv parası alırlar.. ama teledünyada cihaz modül işi alırsan bağlanırsın...
    dvb-c ve internete türksattan kodlar girilerek abone oluyosun.(buna müdahale ediyorlar.)istediklernde anında keserler...bir tuşla...
    kablo tv kaçak ta çeksen analog yayınları izlersin... bunu engelleyemezler....bunun yerine internet alana kabotv bedava uygulamasını yapıyorlar zaten...kaçak oranını azaltmak için...

bana 1mbit 19 tye versinler kablo tv zorunlu olmasın tvyi iptal ettiririm...ama gene tvmi izlerim...analog yayın nede olsa...
    şuanda kullandığım tarife 1mbit+kablotv hediye:29 tl....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 3 Temmuz 2011; 1:26:05 >

• Uzun zamandır beklediğim tarife. Fiyatı 39 TL olsa iyi olurdu ama 49 da bence fena değil. Hem de LİMİTSİZ. Adil kullanım koşulları uygulanmaya başlasın bakayım göreceğim superonline kullananları. Herkes uydunete geçmek isteyecek o zaman.
  • limitsiz limitsiz vurgusu yapiliyoda ttnette adil kullanimdan dolayi hizi dusenler genele gore %1 i gecmiyo adamlar 16mbit interneti 59tlye kullaniyo ayda 700-800gb indiriyolar bizim halimize bak. sacma sapan modemlerini almasaydim ttnete gecicem ama okadar para verdik modeme.

3mbite gecmek istiyoruz sisteme girmedik diyolar madem girmediniz niye koyuyosunuz anasayfaya
  • ttnet kullanıyorum 1mbit sınırsız bağlantı konusunda bir sıkıntı yok ama uydunet'in bu tarifesini görünce geçmeyi düşünüyorum.Ankara demetevler semtinde durum nasıl bilen varsa ve tavsiyede bulunursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.