Şimdi Ara

Uydunet bağlattım, asus adsl modemin özelliklerini nasıl kullanmaya devam ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün uydunet bağlattım. Elimde Asus'un dsl n55u marka modemi var. Bu modemin torrent desteği var. Bu özelliğini nasıl kullanmaya devam ederim. Router olarak kullanmaya niyetim yok modemi. Lan kablosu ile modemleri birbirine bağlayıp asusun arayüzüne girmeye kalktığımda netmaster arayüzü çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: compnaion

Bugün uydunet bağlattım. Elimde Asus'un dsl n55u marka modemi var. Bu modemin torrent desteği var. Bu özelliğini nasıl kullanmaya devam ederim. Router olarak kullanmaya niyetim yok modemi. Lan kablosu ile modemleri birbirine bağlayıp asusun arayüzüne girmeye kalktığımda netmaster arayüzü çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı?

DSL-N55U'ya ev dışından erişmek istiyorsanız mevcut modeminizi bridge moduna almanız lazım,sonraki işlemler için uydunet için emin değilim, buna gerek yok ise

1.Dualwan destekli firmware kurun
    2.WAN>Dualwan ayarlarından ewan ı seçip wan olarak kullanmak istediğiniz lan portu seçin
    3.Dsl-n55u'nun LAN ayarlarından 192.168.1.2 ip verin, böylece bundan sonra DSL-N55U'nun arayüzüne bu ipden girebilirsiniz, mevcut modeminizin arayüzüne gitmezsiniz.
    4.Bunları yaptıktan sonra ev dışından DSL-N55U'ya erişim hariç diğer tüm özellikleri kullanabilmelisiniz

• hey kullanıcısına yanıt
     Uydunet bağlattım, asus adsl modemin özelliklerini nasıl kullanmaya devam ederim?

Dediğinizi yaptım ama bu durumla karşılaştım?
  • compnaion C kullanıcısına yanıt
    hocam neden asus'u router olarak kullanmak istemiyorsunuz?
  • birde uydunette akk hızınız kaç mbit. Yada idm falan kullanıyor musunuz? Bi ss atsanız speedtest yapıp (meraktan soruyorum arkadaşım geçecek'de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbotek

birde uydunette akk hızınız kaç mbit. Yada idm falan kullanıyor musunuz? Bi ss atsanız speedtest yapıp (meraktan soruyorum arkadaşım geçecek'de)

22 mbps olarak ölçüyor. İndirme hızıda yaklaşı 1800kb/s şeklinde. Router olarak kullandığımda tam verim alamayacağımı düşündüğüm için.
  • compnaion C kullanıcısına yanıt
    Asus Router kısmı çok başarılı bir deneseniz olurmu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbotek

Asus Router kısmı çok başarılı bir deneseniz olurmu hocam?

Modemde sıkıntı var. Garantiye göndereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.