Şimdi Ara

uydunet 25 mpps kampanyası modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,319 , Linkteki kampada modem vermiyolarmış kendileri , fiyatı uygun / taksitli bir modem önerisi olan var mı ?

• yurt içinde netmaster dışında başka marka modem yok. zaten türksat bu modemi taksitle veriyor
  • NetMaster yeni bir modem çıkardı. Bende bu modemi bekliyorum.

Bir önceki seriye göre bir çok sıkıntı giderilmiş görünüyor. (Kağıt üzerinde.)

Forumda ararsan konusu var. Bu modemi almanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 3 Haziran 2015; 17:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    adı ne ve fiyatı nekadar
  • fastandoptimize1 F kullanıcısına yanıt
    NetMaster CBW-383ZN

http://www.netmaster.com.tr/urun/68

Yukarıda linkinide paylaştım.

Fiyat olarak şuanda dağıtıma başlanmadığı için bilmiyorum fakat taahhütlü kampanyalarda şuanda 144 TL sanırım DOC. 3.0 Modemler.

• Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    dagıtılmaya baslandıysa nereden öğrenebiliriz ve bu tarz modelerde ethernet kablosu takıp bir cihazı kablolu gibi diğer cihazıda wifi dan baglanıp kullanabilirmiyim
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105568219&p=1#105568219

Burada NetMaster'ın kendi açmış olduğu konusu var. Buradan sorularınızı sorun, yetkili kişi cevaplar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazon'dan netgear ya da motorola modemlerden birisini satın alabilirsin, maddi durumun da el veriyorsa motorola sbg6782ac piyasadaki en iyi modem.
  • sanal pazarda 500 tlye sifir motorola 6580 bir modem ilani var. 6782 olani cok pahali. bende ebaydan 6580 aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: des_tek

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,319 , Linkteki kampada modem vermiyolarmış kendileri , fiyatı uygun / taksitli bir modem önerisi olan var mı ?

Hocam suan elindeki modemin modeli ne

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    500 modememi verilir bu ülkede oha cidden çok pahalı aletler yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastandoptimize1

500 modememi verilir bu ülkede oha cidden çok pahalı aletler yav.

uydunetten alsaydim zaten uydunetin verecegi modeme 175 civari bir sey odeyecektim sanirim. ondada surekli wifi sorunu varmis .ebaydan az kullanilmis 2. el kargo vs hepsi dahil 150 dolara geldi bana. 400 tl eder . 225 lira gibi fazla vermis oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 210507 -- 5 Haziran 2015; 17:04:55 >
  • 210507 2 kullanıcısına yanıt
    hesaplı ben direk 500 sandım
  • Henüz bugün mevcut olan Kablo-UyduNet aboneliğimi 2 yıl dolduğu için maximum keyif kampanyasından faydalanmak istediğimden tekrar sözleşme yeniledim. Kablo Modem olarak 2 yıldır CBW-383Z4 modem kullanmak zorunda kaldım. Donanımhaber dahil diğer bütün forumlarda CBW-383Z4 modemin problemleri aynıları CBW-383ZN model modem içinde geçerli olduğunu burada 5 saatlik denemeyle fark etmiş oldum. Buradaki amacın belli bir firmayı veya ürünü karalamak değildir. Mevcut olan CBW-383Z4 modem i değiştirmek zorunda değildim. Ama ekstra TP-link WR841ND router kullandığım için ektradan bu router satece tek başına 2 yıl için 144 tl lik elektrik harcadığını düşünürsek 144 tl verip problemleri olmayan CBW 383ZN modemi alır routere da iptal ederiz düşüncesiyle kabul ettim. Fakat 5 saatlik kullanımda eski ile yeni modem arasında bir farkın olmadığını gördüm. İncelememde eski WCB-383Z4 modem arayüzü ile yeni modem CBW-383ZN arayüzü arasında fark yok . Bütün ayarlar bire bir aynı. En belirgin farklılık eskisinde 2 adet anten mevcut idi. Yenisinde harici anten yok dahili anten mevcut. Herkeze bu konuda kendi görüşlerimi aktarmak istedim. Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.