Şimdi Ara

UYDUNET 2012 yaz kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zoskun

quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

HEPSİ BİR ARADA KAMPANYA
     UYDUNET 2012 yaz kampanyası

Teledünya Üst Paket ( Temel Paket Dahil ) - 19,5 TL
    Sinema TV Paketi - 9,90 TL
    Toplam : 30 tl diyelim
    3 Mbit 49,00 TL internet düşünüyorum
    aylık toplam 79 eder

HD kutu 220 tl
    modem 175 tl
    Kablo TV kurulum ücreti 43 tl
    Teledünya aktivasyon ücreti 35 tl
    Uydunet aktivasyon ücreti 27,74
    Toplam : 500 tl kampanya
    Ben normalde ttnet kapatıp 5 Mbit 69,00 TL geçmeyi düşünüyordum ancak kampanyayı görünce hesabıma göre 500 tl bir karlılık söz konusu. Tabi ki taahütlü olduğu için düşünmeden edemiyorum. Sizlere sorayım sinema tv ve internette haddinden fazla zaman yaparlar mı ? Birde kampanyayı doğru mu anlamışım başka ücret çıkmasında ?

Dogru hesaplamissin, baska ucret cikmaz.

Ama 3Mbit yerine 10Mbit kotali ile basla kampanyaya ki DOCSIS 2.0 modem yerine DOCSIS 3.0 modem versinler (anladigim kadariyla temel olarak farki birden fazla kanali ayni anda kullanarak hatlar cok yogun dahi olsa yavaslik yasamani engelliyor), 3 ay gectikten sonra ise 3MBit sinirsiz'a gecis yaparsin (ayni fiyata 40GB kotali 10Mbit tarife).

DOCSIS 2.0 ile 10Mbit ve uzeri hizlarda verim cok dusebiliyormus (dengesiz imis o yuzden DOCSIS 3.0 modem kanallari birlesik kullaniyor).
    Yoksa ileride bir sekilde tarifeler ucuzlarsa ya da daha yuksek hizlarla baglanmak istersen yeni modem alman gerekir. O yuzden kampanya basvurunu 10Mbit ile yapmani tavsiye ederim.

Hem yaptigin hesaba gore aslinda DOCSIS 3.0 modem fiyatini 350 TL olarak hesapladiginda (kendileri bu fiyattan satiyorlardi, disarida ise 300 TL civari) toplam 500 TL degil 675 TL kardasin

Eyvallah bilgi için teşekkürler.

• beyler bartinda oturuyrum kis boyunca 1 sene daha boyle olacak acaba yukarda ki kampanya burda gecerli midir ttneti kpattiracagim bende ve arkadasin verdigi fikir gayet mantikli ve 1 sene sonunda acaba bunlari istanbula tasima imkanimiz var mi ?

ve beyler suan bunlari yaptirmis olsam dondurma imkanim var mi yaz boyunca para odememek icin sonucta kampaya 31 agustosda bitiyor.

bartinda yokmus beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 12 Haziran 2012; 21:18:52 >
  • quote:

HEPSİ BİR ARADA KAMPANYA

aylık toplam 79 eder

HD kutu 220 tl
    modem 175 tl
    Ben normalde ttnet kapatıp 5 Mbit 69,00 TL geçmeyi düşünüyordum ancak kampanyayı görünce hesabıma göre 500 tl bir karlılık söz konusu. Tabi ki taahütlü olduğu için düşünmeden edemiyorum. Sizlere sorayım sinema tv ve internette haddinden fazla zaman yaparlar mı ? Birde kampanyayı doğru mu anlamışım başka ücret çıkmasında ?

Fiyat hesaplamanız doğru benim önerim almışken sinemayı altın paket al internetide ark önerilerinde oldugu gibi 10 Mbps 20 GB kotalı ile başlat sonrasında 5 Mbps sınırsıza geçersin DOCSİS 3 modemin olmuş olur. Bu modemler 320 Mbps İndirme 160 Mbps Yükleme hızına kadar ulaşabiliyor. Yerel ağ özellikleride diğer DOCSİS 2 modemlere göre daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

arkadaşlar ben modem ve hd kutu ücretsiz kampanyası ile 5 gündür üyeyim. cayma hakkımı kullanıp 7 gün dolmadan çıkarak hepsi bir arada kampanyasına geçmek istiyorum. nasıl bir işlemdir bu cayma hakkı kullanımı var mıdır bana bir külfeti randevu falan mı alacaklar eve gelmek için yeniden?

7 gün içerisinde yaparsan bir ücret ödemiyorsun ancak diger hizmeti kendi adına alamayabilirsin.

hallettim hallettim
    gittim türksatçıların abone merkezlerine iade ettim. yeni kampnayaya başvurdum bugün sabah gelip, kurup, yeni sözleşme yapıp gidecekler. 10mbit 80gb kota ile takılıp 3 ay sonra uygun sınırsız tarifelere geçicem.

yalnız kafamı kurcalayan tek sorun var. biraz off topic olacak gerçi ama affola;
    kısa süreli kablo modem deneme sürecinde bridge mod ile oynaştım biraz. daha düşük ping ve ip değişim olanağı sunuyordu hoşuma gitti

fakat bridge moddan ne yaptımsa ekstra router ile dağıtım yapamadım. nerede yanlış yapıyorum? switch ile olacak iş değil o kesin hehe. router ile hallolacak iş gibi sanki ama ilk denememde becerememiştim.
    kablo modemi bridge moda alıyorum daha sonra bunun ethernet port çıkışından ekstra bir routera wan portundan girip oradan dağıtmaya çalışıyorum ki kablosuz ve ekstra ethernet portlar ile daha fazla cihazı internete çıkabileyim, network kurabileyim. fakat ekstra router, kablo modemin bridge modundan aldığı ipyi değil de, sanki kablo modem standart routing modda çalışır gibi route edilmiş, sabit o 176lı acayip iplerden veriyor gene. ekstra routerın hiç bir fonksiyonu olmuyor haliyle

nasıl yapmalı?

Öncelkle hayırlı olsun. Modemi bridge moda aldıgında modem kablo modem olarak çalışır yani gateway konumundadır modem arkasına bağladıgın routerın MAC adresi IP alacaktır. Eger switch bağlarsan sadece 1 bilgisayar ile erişim sağlayabilirsin. Çünkü an itibari ile 1 modem 1 WAN IP alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

beyler bartinda oturuyrum kis boyunca 1 sene daha boyle olacak acaba yukarda ki kampanya burda gecerli midir ttneti kpattiracagim bende ve arkadasin verdigi fikir gayet mantikli ve 1 sene sonunda acaba bunlari istanbula tasima imkanimiz var mi ?

ve beyler suan bunlari yaptirmis olsam dondurma imkanim var mi yaz boyunca para odememek icin sonucta kampaya 31 agustosda bitiyor.

bartinda yokmus beyler

Uydunetin kötü yanı suan tüm türkiyede altyapısının olmaması umarım kısa surede sizinde bölgenize gelir.
  • Arkadaşlar

Bende ap bağlamak istedim çok uğraştım aslında çok basitmiş.

Modemlerine kabosuz ap bağlamak isteyen olursa yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoskun

quote:

HEPSİ BİR ARADA KAMPANYA

aylık toplam 79 eder

HD kutu 220 tl
    modem 175 tl

Dogru hesaplamissin, baska ucret cikmaz.

Ama 3Mbit yerine 10Mbit kotali ile basla kampanyaya ki DOCSIS 2.0 modem yerine DOCSIS 3.0 modem versinler (anladigim kadariyla temel olarak farki birden fazla kanali ayni anda kullanarak hatlar cok yogun dahi olsa yavaslik yasamani engelliyor), 3 ay gectikten sonra ise 3MBit sinirsiz'a gecis yaparsin (ayni fiyata 40GB kotali 10Mbit tarife).

DOCSIS 2.0 ile 10Mbit ve uzeri hizlarda verim cok dusebiliyormus (dengesiz imis o yuzden DOCSIS 3.0 modem kanallari birlesik kullaniyor).
    Yoksa ileride bir sekilde tarifeler ucuzlarsa ya da daha yuksek hizlarla baglanmak istersen yeni modem alman gerekir. O yuzden kampanya basvurunu 10Mbit ile yapmani tavsiye ederim.

Hem yaptigin hesaba gore aslinda DOCSIS 3.0 modem fiyatini 350 TL olarak hesapladiginda (kendileri bu fiyattan satiyorlardi, disarida ise 300 TL civari) toplam 500 TL degil 675 TL kardasin

Merhaba,

Ben yaklaşık 1 yıldır TTnet Ultranet kampanyası kapsamında 16mbit limitsiz kullanıyordum ama bu şubat ayında Akk uygulamaya başladılar ve aynı gün gidip uydu net e

10Mbit sınırsız abonelik yaptım. Talihsizliğim o dönemde ellerinde Docsis3 modem yoktu ve hali ile v 700 docsis2 modem bağladılar.

uydunet ile geçen bu 4 ay sonunda size şunu soyleyebilirim,

Uydunet alyapı iyi ise ve sinyaliniz güçlü ise kesinlikle fevkalade. Bizin binanın alyapısı gayet iyi ev içinde de kaliteli bir kablolama çalışması yaptım.

Ping süresi biraz yüksek olsada 17 civarı

dwnld 9,9

upload 0,98

ve bu değerler hep aynı

İdm ile download 1340-1280 arası

Bugün gidip docsis 3 modem alacağım 175TL ye düşürmüşler Yine netmaster marka deneyimlerimi paylaşırım.

Bu modemlerde port açmak çok kolay

Kablosuz ap de kolay ama Airties Ap ile sadece wep şifrelemede bağlanabildim.

Saygılar..

• Her bir lan portu için ayrı bir LED göremedim, bu çok önemli olmasada hoş değil. Acaba CBW-383Z4'ün Atheros (bendeki Atheros AR9285) adapter'ler ile bir problemi var mı? Bir de kablosuz performansı ev içerisi için (balkonlar dahil) yeterli geliyor mu?

Son sorum: 20GB kota 10 mbit = 39 TL/AY tarifesini taahhütsüz satın alabiliyor muyuz? Yani bikaç ay sonra cayma hakkı var mı taahüt altına girmeden?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Haziran 2012; 21:06:54 >
  • docsis3 modemi aldıktan sonra hızı 1mb sınırsıza düşürebilirmiyiz?
  • 5-6 ay kadar düşüremiyorsun ondan sonra düşürülebiliyor. Kampanya şartlarında detaylandırılmış.

Uydunet Modem Hediye Kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Her bir lan portu için ayrı bir LED göremedim, bu çok önemli olmasada hoş değil. Acaba CBW-383Z4'ün Atheros (bendeki Atheros AR9285) adapter'ler ile bir problemi var mı? Bir de kablosuz performansı ev içerisi için (balkonlar dahil) yeterli geliyor mu?

Son sorum: 20GB kota 10 mbit = 39 TL/AY tarifesini taahhütsüz satın alabiliyor muyuz? Yani bikaç ay sonra cayma hakkı var mı taahüt altına girmeden?

Teşekkürler.

Kablosuz performansı önceki modemler gibi berbat değil. Gayet tatminkar şekilde ben antrede olan bir modemi balkondan rahatça kullanabiliyorum.

2. Soruna gelcek olursak, kampanyasız alabilirsin fakat 70 tl civarında bir ücret karşına çıkar. Ayrıca modem 175 tl. bu şekilde taahhütsüz olur fakat bence kampanyalı al istediğin bir zaman devir işlemi yapıp aboenliğini devredebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Her bir lan portu için ayrı bir LED göremedim, bu çok önemli olmasada hoş değil. Acaba CBW-383Z4'ün Atheros (bendeki Atheros AR9285) adapter'ler ile bir problemi var mı? Bir de kablosuz performansı ev içerisi için (balkonlar dahil) yeterli geliyor mu?

Teşekkürler.

Modem stok bir modem için fazlası ile yeterli kablosuz performans yeterli tabiki kablosuz erişimde mesafeye bağlı düşüş oluyor. 7 gün
    içinde koşulsuz iade hakkında mevcut kampanyaları 24 ay taahhütlüdür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.