Şimdi Ara

Uydudan download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun fransız olduğum bi konu hakkında baya araştırma yaptım. olay dijital tv kartı ile uydudan download yapmak. canağı uzaya cevirip havada ne var, ne yok uydu aracılığıyla ne türlü veri transferi yapılıo hepsini bilgisayara indirmek sonra da istemediğin dosyaları ayıklamak. bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen bizimle paylaşsın. bana baya cazip bi iş gibi geldi tabi gercekten işe yarıyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 31 Ağustos 2005, 23:15:40 >

• evet çok süper bir olay. Digitürk uydusuna dönük çanak gerekiyor. türksatta pek bir şey gelmiyor
  • hotbirdde durum nasıl?
  • İnternet bölümüne bakarsan orda uydularla ilgili bir sürü haber bulabilirsin,uydudan download'da dahil
  • peki neler indirmeyi düşünüyorsunuz..
    ağa ne takılırwsa onu mu

yani upload etmeden nerelere ulaşılabilirkine????
  • Bende şunu söyliyim daha önce üye olmadan arkadaş bana burdan göndermişti bu haberi,Bi kere sörf olayı yok!İkincisi dowload'da yapacaksan her türlü dosyayı bulurum umudu taşıma karşıda ne varsa o görünecek bu kadar aöa detaylar için internet bölümüne bakmanı tavsiye ediyorum.Ve Türkiye'de bu uydu net hizmeti veren bi superonline ile vestel'in anlaştığı bi firma var onu biliyorum tabi sörf için.
  • hotbird trsattan daha kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde bağlantıyı başka bir bağlantı ile başlatmanız gerekiyor daha fazla verim için.Mesela önce 56k ile başlıyosun.Sonra uydu ile devam ediyorsun.
  • BARACUDA uydu sistemi ile baya bir download yapıyorsunuz çatıdaki çanak ile beleş.Feci indiriyor.
  • 2005 ocak başında europonline ın fişi çekmesiyle gerçek download bitmişti. ondan öncesinde ben 6 ay kadar bir süre kullandım. 1.5 sene kullananlar vardı. o dönemde günde 80 gb download yapıyoduk. bunların içinde yaklaşık 3-4 divx film , 1-2 dvd film, 5-6 xxx divx, 2 tane belki daha fazla ps2 oyunu. 4-8 gb paketler halinde app paketleri. bu paketlerde o ayki en güncel app ler oluyo. yeni çıkan güncel oyunlar falan fıstık....... işin en güzel kısmı ünlü divx riplerini yapan grup filmleri daha dünyaya yayılırken şahit oluyodunuz.aynı anda sizede geliyodu

bugune gelince ne yazıkki 0 (sıfır) sörf yapan ne indirirse o oda xxx resim kısa video ve 3-5 mb lik app.... he bide çok şanslı kısım belki haftada 1-2 film indiriyodur. ama benim bilmediğim başka bişiler veya yeni bişiler varsa bilemem. varsa anlatırsanız iyi olur

ama şu bir gerçekki *.fza dönemini çok özledim. gelicek filmin saatini bile biliyodunuz.

işin özeti şu an yapacağınız download sadece ego tatmin eder aha yapabildim demekten başka bişey değil. gerçek bir getirisi olmaz. benim gibi yaparsınız bir arkadaşınız eve gelir. düğmeye basarsınız 5 saniyeye kadar sayarsınız. stop dersiniz ve bir klasör açarsınız içinde 500 den fazla *.jpg dosyası uydudan geldi dersin wwaaaawww der arkadaşın okadar durum böyle herkese kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 1 Eylül 2005, 10:50:11 >

• Santanio arakaşımız olayı bilmeyenler için gayet güzel açıklamış,teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

Santanio arakaşımız olayı bilmeyenler için gayet güzel açıklamış,teşekkürler

+1
  • Yani hepsi fasa fiso he?O zaman yaramaz aga.
  • www.turkeyforum.com/satforum

manna veya skynetix ile download konularına bakın
  • artık download için deilde uydudan kanalları izlemek için kullanıo çoğu kullanıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.