Şimdi Ara

Uydu Net'e geçtim, Adsl ile karşılaştırmalı güncel hız testleri içerde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
17.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisinin aynı olma olasılıgı varmı fiyatlar farklı gıbı
    http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php
    http://turksatkablo.com/kablo-fiyat-tarifesi.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Kardeş özellikle sormam lazım. UyduNet için KabloTV şart mı? Annem KabloTV istemediği için şuanda geçemiyorum UyduNet'e.. Bizim binada hat da varmış baktım internetten. Ama KabloTV istemiyoruz.

uydunet bağlantısı için Kablo TV aboneliğinizin olması gerekiyor

Ya zaten çanak Uydu var evde 2 tane. Bi de KabloTV'yi ne yapıcaz biz? Ayrıca annem Digitürk'e geçmek istiyor. KabloTV'yi ne yapalım biz Allah aşkına. Bence KabloTV olmadan da UyduNet olabilmeli. Bi de ona mı aylık ücret vericez, ne anlamı kalır ki o zaman..

bu durumda kablo TV ye geçmek tabiki mantıksız olur
    haklısınız alternatif olmayınca o zaman adsl bağlantıya devam mecbur

• az önce ttnet sınırsıza geçtim. şu an kastırmaktayım

tüm programları kapadım test yaptım 850 gibi bi rakam çıktı. ttnet sınırsız adsl 45 tl. oldu. arada 10 tl oynuyor
  • skynet-06 hayırlı olsun yaa sen baya evde gözlem evi kurdun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

az önce ttnet sınırsıza geçtim. şu an kastırmaktayım

tüm programları kapadım test yaptım 850 gibi bi rakam çıktı. ttnet sınırsız adsl 45 tl. oldu. arada 10 tl oynuyor

vay ttnet ! demek vergi indirimine girmiş

ama bu olay kablonet içinde geçerli! bir ara 39 tl 'di şimdi 36 oldu

desenize rekabet artmış ortalık kızışacak! olsun 10 TL yi ttnete yedirmeyeceğim abi

• quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

skynet-06 hayırlı olsun yaa sen baya evde gözlem evi kurdun

eyw sağol

mekanım ve maddiyatım müsait olsa gör daha neler yapardım
  • Bizim semtte kablonet yok. O yüzden uydu net demiyorum bile :D

Ama adsl olarak 1mbit sınırsıza 39 lira ödüyorum... Turbo İndirim + Vergi İndirimi ile 49 liralık fiyat indi 39'a...

Ne yalan söyleyim memnunum... Türkiye şartlarında böylesinden memnun olmak gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Ama adsl olarak 1mbit sınırsıza 39 lira ödüyorum... Turbo İndirim + Vergi İndirimi ile 49 liralık fiyat indi 39'a...

bu durumda belirttiğiniz abonelik fiyatı 39 TL çok uygun şuan dsl bağlantı için sanırım
    ama siz yeni abone olduğunuz için kampanyadan yararlanabiliyorsunuz!
    bu güzel

ama işte kızdığım nokta şu > ttnet eski abonelerine böyle bir güzellik yapmadı yapmayacakta !!!
    ne varsa yeni abonelerde

• ttnet kullanıyorum speedtest sonuçlarım senden iyi çıktı açıkcası dün akşam 105 kb la download ettim ttnet gayet iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

ttnet kullanıyorum speedtest sonuçlarım senden iyi çıktı açıkcası dün akşam 105 kb la download ettim ttnet gayet iyi bence

bende dün akşam bazı şeyler indirdirme e aşamasında download kb hızı 115 - 120 arası seyretti,
    biryandan upload olayımda vardı ama
    +
    online oyunda bulunurken biryandan dowload yapıyordum oyundaki pingler dsl gibi tavan yapmıyor! download hızıda bariz düşmüyor

en yukarıda belitmiştim ki daha önce 3 - 4 yıl önce 256 k kablonet bağlantısında hem online oyunda hem aynı anda flasget ile 3 dosyayı indiriyordum
    banamısım demiyordu..

malesef adsl bağlantıda bu işlemleri gerçekleştirdiğinizde sonuç işkence

işte, bant genişliğinin önemi burada artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 19 Mart 2009; 12:54:46 >

• TTnete tahahhutum olmasaydı uydunete geçecektim

Ama maalesef 6 ay daha ttnet kullanmak zorundayım.

Sonra özgürüm, en uygun fiyatlı servis sağlayacılar arasından seçim yapacağım
  • quote:

quote:

bu durumda belirttiğiniz abonelik fiyatı 39 TL çok uygun şuan dsl bağlantı için sanırım
    bu güzel

ama işte kızdığım nokta şu > ttnet eski abonelerine böyle bir güzellik yapmadı yapmayacakta !!!
    ne varsa yeni abonelerde

Yeni kullanıcı değilim ki :)

nerden baksan 2 seneyi aşkın bi süredir kullanıyorum. Turbo İndirim kısa süreliğine bi kampanyaydı. Bende o ara limitliden limitsize geçtim :)

Zaten dediğim gibi kablonet 10 lira olsa dahi bize yok :) Mevcut şartlarda en iyi şekilde en ucuz olarak kullanıyorum sanırım :)

Download hızımda sizin kablo nette gördüğünüz gibi... Günün yoğun saatleri harici 100kbps altına inmiyor... 110 - 120 arası değişiyor...

Ama gün ortası fln 60 civarına düşüyor... Bu konuda kablo net bi adım önde elbette ;)

• 3 yıldır TTnet abonesiyim.

Sınırsıza geçmek istiyorum ama sıkıntı çekmek istemiyorum. Bu kablonet'i detaylı olarak öğrenebileceğim bi yer var mı?
  • bende 3 sendır 49 50 52 53 gıbı fatura ödemekten bıktım düşürsünler bu fıyatları sizce hangı tarıfeye gecmek daha mantıklı
  • Arkadaşlar ttnet bağlantısını iptal ettirme işini telefondan halleden var mı aranızda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

3 yıldır TTnet abonesiyim.

Sınırsıza geçmek istiyorum ama sıkıntı çekmek istemiyorum. Bu kablonet'i detaylı olarak öğrenebileceğim bi yer var mı?

Size en yakın UyduNet firmasını telefonla arayıp kendilerinden bilgi alabilirsiniz

http://www.uydunet.net/icerik/abone_merkezleri.php

http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php

• quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Arkadaşlar ttnet bağlantısını iptal ettirme işini telefondan halleden var mı aranızda ?

iptal ettirme işini sadece telefon ile halledemiyorsunuz!

size bağlı bölgenizdeki Türk telekom şubesine yerine gidilerek özellikle abone sahibinin dilekçesi ve imzası ile kapattrma işlemi gerçekleşiyor
  • quote:

quote:

quote:

bu güzel

ne varsa yeni abonelerde

Günün yoğun saatleri harici 100kbps altına inmiyor... 110 - 120 arası değişiyor...

Ama gün ortası fln 60 civarına düşüyor...

Gün ortasında bu hız düşmüyor inanın şuan en yoğun saatlerde bile download testi yaptım

sonuç:

Uydu Net'e geçtim, Adsl ile karşılaştırmalı güncel hız testleri içerde

ek olarak download sonrasında online oyuna girerek aldığım Ping değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 19 Mart 2009; 16:25:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Bu uydunet (yada kablonet her ne ise) sadece site yada apartmanda oturanlar için değilmi?
    Yani birde kablo TV olması gerekiyormu? Müstakil eve alınıyormu?
    Çook eskiden daha adsl piyasada yok iken şirkette kablo net kullanıyorduk ama pek fazla bilgim yoktu.
    inceleme güzel olmus eline sağlık.

pardon! , sizin mesajı atlamışım

müstakil evlere bu hizmeti alamıyorsunuz malesef.. nedendir bilinmez

evet , sadece site yada apartmanda işyerinde vs vs oturanlar için geçerli ve binada kablo TV kutusu bulunması veya kurulması gerekiyor!
    Tabiki bu hizmet için bölgenizdede KabloTV alt yapısı olmak zorunda ki bu hizmetide binanıza verdiğim fotoğraftaki gibi Ankastre kurabilsinler ve evinize ulaştırılsın

örnek:
    bizim apartmandaki TürkSat'ın kablo TV ve internet bağlantı Ankastre dolabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 20 Mart 2009; 0:48:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Ayrıca uydunet için tekrar modem alıcam.

Geçiş yaparsam baya pahalıya patlayacak bana.

hayır dostum
    uydunet abonesi olunca Modem hediye

yeni kampanya ile bağlantıya + özellikle kablolu veya kablosuz Modeme para ödemiyorsunuz artık!

şartları nelerdir bunu telefonla öğrenmelisiniz yalnız...

http://www.uydunet.net/icerik/kampanya_1.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 20 Mart 2009; 1:17:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.