Şimdi Ara

Uydu Net'e geçtim, Adsl ile karşılaştırmalı güncel hız testleri içerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
17.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uydu Net bağlantı için ilk önce bulunduğunuz ilin ve bölgenizin altyapısı iyi mi kötümü onu araştırın o şekilde abone olun derim

benim bölge çok iyi çıktı kuruluma gelen elemanlar ölçüm yaptı neredeyse %100 tam sinyal alıyorum

! zaten kablonet eskisi gibi sorunlu değil , altyapısıda yenilenmiş diyorlar, demekki aslı vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Ttnet de dns değiştirilince yasaklanmış sitelere giriliyor aynı şey kablo nette de var mı dns değişikliği yapmak gibi mesela hiç bilmediğim için soruyorum

şuan bunu denemedim açıkcası DNS ayarlarını bilmediğim için dokunmadım
    otomatik alıyor...

kurcaladığım zaman bir ara bilgilendiririm sizi..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu arada başvuruyu istediğimiz saatte verebiliyormuyuz benim peder halledicek o işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Bu arada başvuruyu istediğimiz saatte verebiliyormuyuz benim peder halledicek o işi

Telefonla Abonelik işlemlerini saat 22:00 'ye kadar yaptırabiliyorsunuz sanırım

http://www.uydunet.net/icerik/abone_merkezleri.php

linke girin
    ve bulunduğunuz ili seçerek bölgenize ait abonelik işlemlerini yürüten firmaya ulaşın ve sonra telefon açarak kendileri ile görüşün Randevu alın

çok kolay

• Bu uydunet (yada kablonet her ne ise) sadece site yada apartmanda oturanlar için değilmi?
    Yani birde kablo TV olması gerekiyormu? Müstakil eve alınıyormu?
    Çook eskiden daha adsl piyasada yok iken şirkette kablo net kullanıyorduk ama pek fazla bilgim yoktu.
    inceleme güzel olmus eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Bu arada başvuruyu istediğimiz saatte verebiliyormuyuz benim peder halledicek o işi

linke girin
    ve bulunduğunuz ili seçerek bölgenize ait abonelik işlemlerini yürüten firmaya ulaşın ve sonra telefon açarak kendileri ile görüşün Randevu alın

çok kolay

Birde ttnet'i nasıl iptal ettireceğim benim sözleşmem bitti telefonla kaçı aramalıyım teşekkürler.

• az onceki sormun cevabını aldım.
    Site yada apartman olması gerekiyor.
    Kablo TV olması gerekiyor sanırım.

Benim müstakil evim oldugu için yararlanamıyorum
  • TTnetle hemen hemen aynı hızlar fiyatı gayet güzel bence quiknet gibi daha yüksek hızları daha ucuza veren firmalar daha cazip
  • walla ttnet 4 gb sınırlılara hızı ikiye katlatmış bizede katlatmassa azını burnunu dağıtacam 444 0 375 i arayımda şunlara bi ağız tadıyla sövüyüm recep ivedik gibi bu konuşmalarımız kaydoluyo ya işte ilk başta onları dinleyenlerin bi ............
  • TTnet kullaniyorum ama benim niyeyse internet hizlarim o kadar dusuk cikmiyor bu iste bir is var
  • Vala sınırsız ve ucuz olmasından dolayı hemen geçmek isterdim ama ttneti iptal ettirdiğimde modemin parasını benden alacaklar.

Ayrıca uydunet için tekrar modem alıcam.

Geçiş yaparsam baya pahalıya patlayacak bana.
  • ben de uydunete geçmeyi istiyorum ama kablo tv hattı olması lazım heralde bizde yok 100m ötedeki sitede var bizde yok
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sizin internet hızınız 1024 değil mi ? a
  • kablonette ip statik oluyor bildiğim kadarıyla. yani rapidden ilkinden sonra 2. kez indirme yapmak istediğinizde modemi aç kapa yaparak ip'yi yeniliyorduk ya, yanlış bilmiyorsam bu olayı kablo nette yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 19 Mart 2009; 11:46:30 >
  • Kardeş özellikle sormam lazım. UyduNet için KabloTV şart mı? Annem KabloTV istemediği için şuanda geçemiyorum UyduNet'e.. Bizim binada hat da varmış baktım internetten. Ama KabloTV istemiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Kardeş özellikle sormam lazım. UyduNet için KabloTV şart mı? Annem KabloTV istemediği için şuanda geçemiyorum UyduNet'e.. Bizim binada hat da varmış baktım internetten. Ama KabloTV istemiyoruz.

uydunet bağlantısı için Kablo TV aboneliğinizin olması gerekiyor
  • quote:

quote:

quote:

linke girin

çok kolay

Birde ttnet'i nasıl iptal ettireceğim benim sözleşmem bitti telefonla kaçı aramalıyım teşekkürler.

kullandığınız ttnet aboneliği kimin üstüne kayıtlı ise o kişi telekoma giderek abonelik kaydını sildirmek için dilekçe yazıyor ve yetkili memura ibraz ediyor
    ben bu şekilde ttneti kapattırdım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Kardeş özellikle sormam lazım. UyduNet için KabloTV şart mı? Annem KabloTV istemediği için şuanda geçemiyorum UyduNet'e.. Bizim binada hat da varmış baktım internetten. Ama KabloTV istemiyoruz.

uydunet bağlantısı için Kablo TV aboneliğinizin olması gerekiyor

Ya zaten çanak Uydu var evde 2 tane. Bi de KabloTV'yi ne yapıcaz biz? Ayrıca annem Digitürk'e geçmek istiyor. KabloTV'yi ne yapalım biz Allah aşkına. Bence KabloTV olmadan da UyduNet olabilmeli. Bi de ona mı aylık ücret vericez, ne anlamı kalır ki o zaman..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

TTnet kullaniyorum ama benim niyeyse internet hizlarim o kadar dusuk cikmiyor bu iste bir is var

haklısınız ama şu kablonet herneyse uyduNetin bant genişliği olayı çok avantajlı
    dediğim gibi 1024 k bağlantıyı sonuna kadar kullanıyorsunuz..hem ucuz /
    bu olay dsl de yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sizin internet hızınız 1024 değil mi ? a

evet 1024 hız ve sınırsız = 36 TL

hız testlerini yukarda SS 'de vermiştim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.