Şimdi Ara

Uydu Market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık olarak 6 aydır Uydu Market'in tasarım işlerini yapmaktayım, Ayberk Işık Bey'in arabasının kaza sonucu pert (kendi tabiri ile) olması ve sonrasında geçirdiği ameliyat... Yaz döneminde işlerinin azalmış olması ve temmuz ayında annemin felç geçirmiş olması nedeniyle (temmuz ayı haricinde işlerimi aksatmadan belli bir program dahilnde çalışmaya devam ettim) beni iş konusunda sıkıştırmayıp anlayışlı davrandığı için karşılıklı anlayış ve dostluk yaşadığımızı düşünerek ücret talebinde bulunmadım. Eylül ayıyla birlikte işlerinin açılmış olması dolayısıyla birikmiş olan alacağım 4000 bin tl yi kendisinden talep ettiğimde bana bir borcunun olmadığını, ödeme yapmayacağını, işlerimi tasarımsal anlamda değil de adet olarak değerlendirdiğinde bu paraya karşılık gelmediğini söylüyor.

Tasarımla uzaktan yakından ilgilenen herkes bilir, 10 dakikada yapılan işle 10 saate yapılanın bir olmayacağını. Ve maalesef Ayberk Işık Bey'in kafasında rakamsal süreçle benim emeğimin sürecinin aynı olmadığını belirtmeme rağmen. Ve ayrıca Ayberk Işık Bey'in bunu fark edip bunu bana 6 ay sonra ödeme istediğimde söylemiş olması.. Yani 6 ay boyunca boşuna çalıştın en başta yaptığımız anlaşmanın hükmü yoktur diyor ve bir telefonla konuyu kestirip atabiliyor.

Hayatım boyunca hiç ticarete bulaşmadım, bir şeyi üçe alıp beşe satmadım, sadece emek verip karşılığını bekledim. Bu foruma haklı emekçilerin ve ekmeğine alın teri katanların nezdinde yazıyorum.

Besin zincirinin neresinde olursanız olun, ülkemize, toplumumuza, çalışanlarınıza karşı lütfen sorumlu davranın.

Daha iyi bir geleceğe umutla bakabilmeniz dileğiyle...

• Uydumarket olarak ilgili kişiyi haksız karalamadan dolayı mahkemeye veriyoruz.Kimsenin 3 kuruş parası bzide kalmamıştır , ödeme dekontlarımızda elimizdedir.Beğenmediğimiz tasarımları çalıştım iş yaptım olarak kendi kendine sayan , kredi kartı borcumu ödeyemedim sizin yüzünüzden gibi tuhaf ve saçma ithamlarda bulunarak her foruma konu açmanızın hak aramak olduğunu düşünüyorsanız , mahkemede cevap verirsiniz. siz bizden para almadan 4 ay boyunca çalışma yaptınız madem , neden 4 aydır hiç para istemediniz , paramı alamıyorum dediniz? Neyse tüm mailler ve yazışmalar duruyor , bu forumlarda karalamalarınızda..

aynı yazınızı kopyalayıp istediğiniz kadar forumda paylaşabilirsiniz.

Biz sektörde 14 yıldır varız ve sizin gibi hak arıyorum adı altında haksızlık yapan karalamacılara maalesef alışkınız.
  • Sayın Ayberk ışık, çok rica ediyorum ödeme dekontlarınızı buraya koyar mısınız?
  • Ben sizinle forum üzerinde diyalog kurmak istemiyorum.

mahkemede görüşeceğiz.

o zaman gerekli tüm delillerimizi ve sizin karalamalarınızı da sunacağız.
  • Peki.
  • Bu arkadaş hizmet alırken çok güzel anlatıyo ama inanmayın beni madur etti evime maç izlemeye gelen misafirlerimede rezil oldum devamlı sorunlu sistemleri ayrıca arkadaşa sorunu soylediğimdede begenmiyosan almazsın diyip yuzume kapattı haberini olsun bukadar çok hizmetin olduğu bu piyasada bu adamlara para kazandırmadan önce bidaha düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu arkadaş parasını peşin aldığı ve çok överek anlattığı hizmetini sorgusuz sualsiz kapatmıştır yanlış anlamayın amacım karalamak değil bilgilendirmek siz 6 aylık hizmete normal hizmetin 3 katını peşin ödüyosunuz vip olarak anlatıldığı için sonra bi bakıyosunuz yayın yok ertesi gün sistemden atılmışsın. Peki soruyorum bu dolandırıcılık değilde nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu çanak la internet ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanaman

Ayrıca bu arkadaş parasını peşin aldığı ve çok överek anlattığı hizmetini sorgusuz sualsiz kapatmıştır yanlış anlamayın amacım karalamak değil bilgilendirmek siz 6 aylık hizmete normal hizmetin 3 katını peşin ödüyosunuz vip olarak anlatıldığı için sonra bi bakıyosunuz yayın yok ertesi gün sistemden atılmışsın. Peki soruyorum bu dolandırıcılık değilde nedir ?
    Benide çok soru soruyorum diye imajteam panelinden attı.sattığı cihaz da çok problemli. octagon sf8008 .kendiside çok problemli bir kişilik.insan ilişkileri çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light.blue -- 1 Aralık 2019; 1:55:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.