Şimdi Ara

Uydu kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu bölümünde kimse yok bu konu hakkında bilginize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz. Link aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_25408100/tm.htm

•  Uydu kartı

umarım doğru anlamıştırım :)
  • tamam dostum dısecq da var şimdi baktım üşenmedim çatıya çıktım :) Şimdi bilgisayarada bağladım turksat çalışıyo fakat 2 çanağın hangi uyduya yönlendirildiğini bilmiyorum onu nasıl bulucam prog dvb den ayarlıycam onu bilmiyorum :)
  • :) büyük olasılıkla hotbird dir. powerinstal 7.3 kur kurarken 2. diseqc i hotbird olarak göster.
  • Deniyorum şimdi bakalım tutturabildinmi :)
  • Yok dostum hotbird ' den sinyal alamıyo kanalda açmıyo başka ne olabilirki nasıl anlıycaz burda 50 tane uydu var
  • bence diseqc den türksat ile hotbirdin yerini değişir. tv kartları diseqc seçer. 1 de uydu olunca daha çabuk bulursun uyduyu.
  • İkisininde Turksat olma şansı varmı çünkü 2 sinide turksat 1c ayarlayınca buluyo diseqc 2
  • yok öyle . diseqc seçiyor kart. 1 de ne varsa onu gösteriyor sen dediklerimi bi yap göreceksin hotbirdi
  • şimdi çatıya çıkıpmı değiştiriyim yoksa progdvbdenmi? Progdvb den değiştirdim gerçi bişi olmadı. Uyduyla nasıl daha çabuk buluruz bide olmadı bizim uyduyu sökiyim :D
  • hocam progdvb powerinstall7.7.3 kur
    çanakların disegce takılan bölümünü ise a ya türksat b ye ise hotbrd tak.
    dijitalden ayar yaparken 4 lü disegc seç.
    a ya türksatı b ye hotbirdi ayarla görecektir.
    bide araştır progdvb için hazır kanal listeleri var onlarıda aldınmı işin tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinozsoy

hocam progdvb powerinstall7.7.3 kur
    çanakların disegce takılan bölümünü ise a ya türksat b ye ise hotbrd tak.
    dijitalden ayar yaparken 4 lü disegc seç.
    a ya türksatı b ye hotbirdi ayarla görecektir.
    bide araştır progdvb için hazır kanal listeleri var onlarıda aldınmı işin tamamdır.

dediklerini yaptım sadece turksat alıyo hotbirde hiç bir sinyal yok. Anlamadım ben bu işden bişi bu arada çanakların dıseqc derken çatıdaki çanakların disecq larındanmı bahsettin yoksa progdvb kurarken ayarlamam gereken dısecq danmı bahsediyorsun
  • çatıdaki 5 tane deliği olan disegc (halk dili:dayzek)
    sorun ise anten dönük
    türksata bak hotbird ise sağ tarafında kalıyor yön olarak 13derece ayarlaman gerek
  • quote:

çatıdaki 5 tane deliği olan disegc (halk dili:dayzek)
    sorun ise anten dönük
    türksata bak hotbird ise sağ tarafında kalıyor yön olarak 13derece ayarlaman gerek

dediklerinizi yaptım dıseqc den yerlerini değiştirdim horbirdi buldum şuan çalışıyo fakat turksatı horbirdin yerine takınca bu sefer turksat çalışmıyo dıseqc 4 tane giriş yeri var turksatı başka bi yeremi taksam acaba
    Şuan 1 de Uydu bilgisayara gelen
    2 de horbird
    3 de turksat şuan çalışmıyo fakat
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChelseaFC

quote:

sorun ise anten dönük

dediklerinizi yaptım dıseqc den yerlerini değiştirdim horbirdi buldum şuan çalışıyo fakat turksatı horbirdin yerine takınca bu sefer turksat çalışmıyo dıseqc 4 tane giriş yeri var turksatı başka bi yeremi taksam acaba
    2 de horbird

evet yerlerini değiştirmen iyi olmuş.
    zaten prog dvb de ayarladığın zaman direk olarak bulduğu zaman %60-70-80 lere geldiğini görürsün.
    büyük bi ihtimal catıdaki dayzek arızalı yada prog dvb de 4lü switch seçmiyorsun.
    türksatı d ye tak bide öyle dene

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChelseaFC

quote:

sorun ise anten dönük

2 de horbird

evet yerlerini değiştirmen iyi olmuş.
    zaten prog dvb de ayarladığın zaman direk olarak bulduğu zaman %60-70-80 lere geldiğini görürsün.
    büyük bi ihtimal catıdaki dayzek arızalı yada prog dvb de 4lü switch seçmiyorsun.
    türksatı d ye tak bide öyle dene

valla dostum denemediğim şey kalmadı dıseqc bile değiştirdim ödünç başkasınınkini denedim 2 aynı anda çalışmadı bunların biyerde hata yapıyorum ama nerde anlamadım progdvb dende seçerken 4 lü seçiyorum ya turksat çalışıyo horbird çalışmıyo yada tam tersi oluyo anlamadım bişi valla

• pm yolladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.