Bildirim
Uydu alıcısı için hoparlör.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartal4c
Uydu alıcısını tv kapalıykende radyo olarak kullanmak istiyorum.
Bunun için harici olarak bağlayabileceğim hoparlör önerebilirmisiniz. ?
kullandığım modelin çıkışları bu şekildedir.
pek anlamamda her türlü hoporlör bağlanır buna optik çıkışı var sanırsam ce yazısının altındaki.
nasıl bir hoporlör bağlayacaksın 1+1 basit pc hoporlörümü 7+1 falanmı.
-
Kırmızı ve beyaz olan jaklardan steryo olarak uygun jak bularak anfili bütün ses sistemlerine bağlayabilirsiniz.
Basit bir şey istersen bilgisayar haporleri de bağlanır ama uygun jakları kullanman lazım..
Sizin bu cihaz çift tunerli sanırım tv izlerken belki radyo bile dinleyebilirsin.. -
1+1 yada 2 +1 de olabilir. fazla hoparlör istemiyorum.
Logitech hoparlörlerin ses kalitesini beyeniyorum . ama hangisi olur onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 19 Ocak 2012; 13:37:41 > -
muhtemelen logitech in böyle bir bağlantıya sahip 2 + 1 inden almam gerekiyor heralde.
-
forumda logitech X540 satılıyor 100-120 arasında uydu cihazınız için gayet yeterli ve müzik olarak sizi memnun bırakacak bir sistem olduğunu düşünüyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal4c
muhtemelen logitech in böyle bir bağlantıya sahip 2 + 1 inden almam gerekiyor heralde.
böyle bir ses sistemi aldığımızda hem dvd hem uydu alıcısından kablo sök tak yapmadan ses alınabilirmi ?
mümkünse nasıl bağlamalıyız. ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X