Şimdi Ara

UYARI Philips Led Tv alırken Dikkat !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ay philips marka 47PFL6907 model led tv aldım 2400 tl para verdim tv görünüşü güzel fakat kullanmaya gelince

-Türkçe karakter desteği yok alt yazılı film izleyemiyorum.

-Smart tv yavaşın ötesinde yavaş insanı çıldırtıyor.

-Youtube açıp video izlemek imkansıza yakın, modemden bağlanıyorsanız tamamen imkansız ama bir saçmalıktır cep telefonunuzu modem olarak kullanıp tvyi telefona bağlayıp yotube açarsanız belki açılır.

-Usb den harici taktığınız zaman film seslerinde kısılmalar yaşanıyor saniyelik gidip geliyor ara ara

bence philips almayın tasarım hoş ama kullanamıyorsunuz

arkadaş LG aldı miss gibi hiç bir sıkıntısı yok birlikte aldık acaba hangimiz sorun yaşayacağız dedik o ben oldum sizde olmayın ;)

• Geçmiş olsun hocam can sıkıcı durum hakkaten ama bazen büyük firmalar da kalitesiz üretiyor sakın inanmayın reklamlardaki ozelliklere bir işe yaramıyor onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

• Bizde de Lg var Smart tv özelliklerinden çok memnunum örneğin telefonu kumanda olarak kullanabilme, bilgisayardan filme sağ tıklayıp televizyonda açma, türkçe karakter desteği vs ancak geldiğini ikinci haftasında anakartı değişti serviste o yüzden hiç güvenemiyorum
  • Geçmiş olsun hocam. Araştırmadan almamak gerek. Teknolojik cihaz bunlar sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1türk

Arkadaşlar geçen ay philips marka 47PFL6907 model led tv aldım 2400 tl para verdim tv görünüşü güzel fakat kullanmaya gelince

-Youtube açıp video izlemek imkansıza yakın, modemden bağlanıyorsanız tamamen imkansız ama bir saçmalıktır cep telefonunuzu modem olarak kullanıp tvyi telefona bağlayıp yotube açarsanız belki açılır.

-Usb den harici taktığınız zaman film seslerinde kısılmalar yaşanıyor saniyelik gidip geliyor ara ara

arkadaş LG aldı miss gibi hiç bir sıkıntısı yok birlikte aldık acaba hangimiz sorun yaşayacağız dedik o ben oldum sizde olmayın ;)

Türkçe altyazı desteği var, altyazı dosyasının karakter setini değiştirmen gerekiyor, detaylı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_67135612/tm.htm

Smart TV zaten hiçbir TV markasında %100 verimli değildir, ama modem ve internetiniz sağlamsa en azından orta derecede kullanabiliyor olmanız gerekiyor ki ben YouTube dan videoyu takılmadan , bilgisayartımdan kesintisiz kablosuz aktarım ile film izleyebiliyorum, hatta iPAD e TVdeki yayını sorunsuz aktarabiliyorum, hatta ve hatta kayıt özelliklerini sürekli kullanıyorum....(Kullandığım internet Superonline Fiber)

YouTube app de yaşadığın sorun modem ile ilgili. Modemlerde MTU ayarı oluyor ve bu genelde sınırlı oluyor, hele ki kotalı internet kullanıyorsan, MTU ayarını yükseltince genelde bu sorun aşılıyor.

Ses kesilmesine bir şey diyemiyorum, film veya USB bellek ile de alakalı olabilir, çünkü ses ile ilgili srun olsa normak TV izlerken de kesilmesi gerekirdi. Farklı film ve USB ler denemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvyardım

quote:

Orijinalden alıntı: 1türk

Arkadaşlar geçen ay philips marka 47PFL6907 model led tv aldım 2400 tl para verdim tv görünüşü güzel fakat kullanmaya gelince

Türkçe altyazı desteği var, altyazı dosyasının karakter setini değiştirmen gerekiyor, detaylı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_67135612/tm.htm

Smart TV zaten hiçbir TV markasında %100 verimli değildir, ama modem ve internetiniz sağlamsa en azından orta derecede kullanabiliyor olmanız gerekiyor ki ben YouTube dan videoyu takılmadan , bilgisayartımdan kesintisiz kablosuz aktarım ile film izleyebiliyorum, hatta iPAD e TVdeki yayını sorunsuz aktarabiliyorum, hatta ve hatta kayıt özelliklerini sürekli kullanıyorum....(Kullandığım internet Superonline Fiber)

YouTube app de yaşadığın sorun modem ile ilgili. Modemlerde MTU ayarı oluyor ve bu genelde sınırlı oluyor, hele ki kotalı internet kullanıyorsan, MTU ayarını yükseltince genelde bu sorun aşılıyor.

Ses kesilmesine bir şey diyemiyorum, film veya USB bellek ile de alakalı olabilir, çünkü ses ile ilgili srun olsa normak TV izlerken de kesilmesi gerekirdi. Farklı film ve USB ler denemekte fayda var.

ilginiz için teşkr ama benim tv de böyle bir menü yok, zaten philips müştri hizmetlerinide aradım onlarda türkçe desteğinin olmadığını söyleyip alt yazı çeviren bir site öneriyorlar fakat her filmi tek tek yükleyip alt yazılarını değişmem imkansız çünkü bende 1 tb lık harddisk var ve bir sürü film var

internetim sınırsız

ses kesilmesi çok ilginç çünkü bir çok usb denedik yol denedik çözemedik

philipsle ben bu kadar sorun yaşarken lg alan arkadaşımın hiç bir problemi yok ben philips aldığım için pişmanım ve çok araştırdım bilgimde var fakat düşünemeyeceğimiz problemlerle doluymuş

philips tavsiye etmiyorum !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediginiz sorunlari kumanda ile girerken yasiyordum ama telefondan my remote ile girmeye basladiktan sonra ne smart tv kullanirken ne youtube kullanirken takilma, akiskanlik vs hicbir sorun yasamadim suana kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.