Bildirim
Uyanın :)))

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inşallah oynarız. Ben yeni başlıcam yardımcı olursunuz arTIK :) -
oluruz sıkma canını hele bi açılsın bakalım neler değişti ne olucaz neler yapıcaz hangi serverda oynıyacağız zamana bırak kendini -
Bak bu SOn verişim daha vermem Yeni Başlayanlar için Her Şey VAr..
Tıkla -
waLLa çok rahatlatıyonuz. saolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =SoNiX= -- 12 Ocak 2006 21:54:07 > -
oooo Saol abi Süpersin bu site çok işime yarıcak.
-
Valla muhabbet durdu yaa gece 3 bekleyemıcem ben yaa 35 olmam gerekıyo daahaa bıktım msnden artıkkkkkkkkkkkkkk -
açılsında sabaha kadar bekleriz. 5gün fln yazıodu diğer topiclerde ya -
Ya siz onları boşverin bende çok gezdim en sonra burda durdum hem iyi insanlarla karşılaştım. TAKMA SEN ONLARI EN DOĞRU HABER BURDA ! ! ! -
quote:
Orjinalden alıntı: 12henry14
açılsında sabaha kadar bekleriz. 5gün fln yazıodu diğer topiclerde ya
Ömrümüz pc basinda cüricek -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orjinalden alıntı: Gingers
quote:
Orjinalden alıntı: 12henry14
açılsında sabaha kadar bekleriz. 5gün fln yazıodu diğer topiclerde ya
Ömrümüz pc basinda cüricek
Aynen
-
Sİz Onu bırakın da ben kafayı yedım artık korelı bır kız bulsamda sunu cevırtsem dıye dusunuyorum artık o kadar astım kendımı yanııı -
kökten yenilediler oyunu charları resetledilermi peki? -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_iceberg
herkes manyak gaza gelmis(ben dahil)acilir acilmaz coker oyun
bu arada turklerin agir basacagi bir server var mi?gecen gun progman acmisti oyle bir konuda bir sonuc cıkmadı sonunda..
Çıkmaz ben o kadar forum hayatımda [ne kadarsa] hiç bi forumun aynı serverda ve bir clanda toplandıklarını göremedim.. herkes şuraya buraya gelsin diyoruz ama isteyen istediği yere gidiyor yine. Yeni Server Gelirse Bende Arkadaşlarımla Oraya Geçicem mesela en baştan SP Farmingle Kasıcam.. ve orda kalıcam..
-
[Deleted by Admins] -
forum genelde troy'da heralde -
Bu oyunun yapimcilar turk olsaydı eminim simdi sokaga cıkamazdi -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_iceberg
zuahauhauhau...zaten sadece yapimcilar türk degildir oyunda...oyuncuların %80-90'ı türktür... KO'da herkes türktü nerdeyse:D
yok abi KO'nun eline kimse su dökemez o konuda
aga party plss
aga sen can bas
aga swift pls
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X