Şimdi Ara

uyanık tutacak karışımlar içecekler formüller yöntemler gececiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
13.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bildiğiniz içecekleri karışımları paylaşalım kola kahveyi duydum daha hiç denemedim deneyen varmı birde bu gece çalışmam lazım bana yöntem söyleyin :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gececiler İçin Uyanık Tutacak İçecek Karışımları ve Formüller

Gece boyunca uyanık kalmak zorlu bir görev olabilir. İşte size yardımcı olacak bazı içecek karışımları ve formüller:

Kahve ve Redbull Karışımı:

• 2 fincan demlenmiş kahve
    • 1 kutu Redbull

Bu karışım, kafein ve enerji artışı sağlayan klasik bir uyarıcıdır. Kafein uyarıcı etkiye sahipken, Redbull'daki taurin ve B vitaminleri metabolizmayı hızlandırır.

Enerji İçeceği ve Kahve Karışımı:

• 1 kutu enerji içeceği
    • 1 fincan demlenmiş kahve

Bu karışım, kahve ve enerji içeceğinin güçlü etkisini bir araya getirir. Yüksek kafein içeriği, uzun süreler boyunca uyanık kalmanıza yardımcı olurken, enerji içeceğindeki diğer bileşenler enerji seviyenizi yükseltir.

Kahve ve Enerji İçeceği Karışımı Nasıl Yapılır:

• İstediğiniz oranlarda kahve ve enerji içeceğini bir bardağa veya şişeye dökün.
    • İyice karıştırın.
    • İsteğe bağlı olarak şeker veya tatlandırıcı ekleyin.

Enerji İçeceği ve Kahve İçmenin Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Kafein hassasiyeti olan kişiler, bu karışımları tüketirken dikkatli olmalıdır.
    • Aşırı kafein tüketimi titreme, çarpıntı ve kaygı gibi yan etkilere neden olabilir.
    • Gece yatmadan önce bu karışımları tüketmek uyku sorunlarına neden olabilir.
    • Bu karışımları düzenli olarak tüketmekten kaçının.
    • Hamile veya emziren kadınlar ve kalp rahatsızlığı olan kişiler, bu karışımları tüketmeden önce bir sağlık uzmanına danışmalıdır.

Bu uyarıcı karışımlar, gece boyunca uyanık kalmanıza yardımcı olsa da, yeterli uyku almak için zaman ayırdığınızdan emin olmanız önemlidir. Uykusuzluk, sağlığınız ve esenliğiniz için zararlı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cuğara
  • kolanın içine kahve katıp iç yada kola-mentos yapabilirsin kesinlikle en ağır uykulu adamı bile ayağa diker
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

kolanın içine kahve katıp iç yada kola-mentos yapabilirsin kesinlikle en ağır uykulu adamı bile ayağa diker

Kola-Mentos'u öneririm hocam,istesen de uyuyamazsın
  • türk kahvesi he gidip nescafe koymayın

bu arada çok köpürceği için ilk 1 kaşık kahve sonra çok az kola köpükleri içeceksin ve miden bulanacak kalbin hızlı atmaya başlıcak gece boyunca hiç esnemeyeceksin.

uyuman için ise dışarı çıkıp bikaç km yürüyüp evde şınav çekmendir ama fazla yorma kendini
    yatağa yatınca kalbinin hala çok hızlı attığını hissedeceksin

not:4 saat uyku yeterli oluyor.

önerim:kahve için elma yiyin ama yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

türk kahvesi he gidip nescafe koymayın

bu arada çok köpürceği için ilk 1 kaşık kahve sonra çok az kola köpükleri içeceksin ve miden bulanacak kalbin hızlı atmaya başlıcak gece boyunca hiç esnemeyeceksin.

uyuman için ise dışarı çıkıp bikaç km yürüyüp evde şınav çekmendir ama fazla yorma kendini

çay kaşığımı çorba kaşığımı yok orta boy kaşık mı? içine alkol de karıştırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

türk kahvesi he gidip nescafe koymayın

çay kaşığımı çorba kaşığımı yok orta boy kaşık mı? içine alkol de karıştırcam

tatlı kaşığı
    intihar mı ediyorsun kardeşim ne alkolü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kola mentos denemeyin . şaka yapmaya çalışıyor yukardakiler. ölebilirsiniz inanmayan bakar kola mentos yazın bakın google'a. bide şaka gibisinden yazıyorsunuz bilmiyen birisi gelip ikisini içerse ne olcak..
  • Herzaman diyorum
    Redbull+Cola+Nescafe Classic karıştırıp içiyorsun 30 saat üstü uykun gelmez. Yazın çok işime yaramıştır.
  • k bakmayın konuya pek bakamıyorum 15dk da bir bakıyorum yazıp derse geçiyorum
  • Gözlerine Kürdan tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

Herzaman diyorum
    Redbull+Cola+Nescafe Classic karıştırıp içiyorsun 30 saat üstü uykun gelmez. Yazın çok işime yaramıştır.

Lakin sağlık?
  • Miktarı abartmadan. Haftada 3 kez.
  • evet beyler sadece kola içiyorum suan durum normal uyku yok :D
  • şimdi kahve karıştırdım süper bişey :D
  • Bu gece saatinde bakkal yok buralarda banada öneri lazım
    cola,süt,kahve (nes cafe ve jacobs var)
  • An itibariyle ekşisözlükte yazıyor diye kola artı nescafe karışımını kullanıyorum tadı iğrenç ötesi

Ölürsem tek sebebi budur bilmiş olun
  • aspirinle kolayı yada aspirinle kahveyi hangisi varsa karıştır iç bakalım daha uyuyabiliyor musun???
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bu gece saatinde bakkal yok buralarda banada öneri lazım
    cola,süt,kahve (nes cafe ve jacobs var)

Aman ha süt içme..
    En yi yol kola red bull kahve.. Zıpkın gibi olursun..

Ayrıca kola mentostan uzak dur.
    Kola aspirindende . Arkadaşlar yanlış yönlendirmeyin sağlıgın sakası olmaz
    Dağılabilirsiniz..
  • kahve kola iyiymiş tadıda fena deil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.