Şimdi Ara

UYANIK KALMA SORUNU VE PİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğraflardan anlaşılacağı üzere telefon sürekli uyanık ve bataryayı bitiriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Xperia L cihaz. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2013; 15:58:01 >

• Wakelock detector indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Bu tür uygulamaların zararlı olduğunu okudum, program tam olarak ne işe yarıyor biraz detay verir misiniz? Sanırım pili neyin kullandığını detaylı olarak gösteriyor ancak türkçe de değil galiba, yardımcı olur musunuz?
  • hocam kolay gelsin, ben format attım fabrika ayarlarına geri döndürdüm şu an gayet iyi gidiyor. eğer çözüm bulamazsan benim gibi sana da öneririm.
  • Daha 1 hafta olmadı fabrika ayarlarına yükleyeli hocam. Bu sorun yüzünden yapmıştım, bir süre iyi gitti yeniden tekrarladı malesef.
  • Peki 1 hafta önce fabrika ayarlarına geri döndükten sonra güvenli moddan ve ya bir program vasıtasıyla kullanımını durdurduğun program - aplikasyon benzeri şeyler varmı?
  • Google + ve Fizy devre dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2013; 20:21:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• bende bugün %14 sarjda uyudum sabah kalktım %1 e düşmüş. arka planda çalışan program olabilir. telefon uyanık gözükmese de real racing 3 arka planda çalıştığı için olmuştur diye yorumladım. arada bataryayı çıkarıp takıyorum açık kalan uygulama kalmasın diye
  • Hocam bende kapatıp açıyorum arada bir ancak sorun tekrarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Kasım 2013; 15:31:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.