Şimdi Ara

Ütü Tavsiyesi 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
42.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wampire^^

quote:

Orijinalden alıntı: thedo

quote:

Orijinalden alıntı: HurDaLLiCa

Hocam bahsettiğiniz özelliği sağlayan çok modeli var Philips'in.
    -2400-2600 Watt
    -50 g/dk sürekli buhar
    -200 g/dk şok buhar
    -Kireç toplama sistemi
    -Manuel ısı ayarı
    -300-350 ml su haznesi

Azur modellerinin çoğu bu şartları sağlıyor:
    GC4860/26
    GC4527/00
    GC4521/20
    GC4525/30
    GC4870/22
    GC4870/26
    GC4880/80
    gibi.

Bence bu özelliklere takılmayın. Tabanı araştırın.
    Azur modellerinde çoğunlukla
    -SteamGlide
    -T-ionicGlide
    -SteamGlide Plus
    şeklinde 3 farklı taban kullanılıyor.

Elbise parlatma, elbise üzerinde kayma, kaplama aşınması vs özelliklerini araştırmanız lazım.
    Bu konuda bilgim olduğunu söyleyemem.
    Diğer yandan ağırlık, şok buhar düğmesinin ütüleme sırasında sizi yormayacak bir yerde olup olmaması gibi konuları da ancak gidip modelleri deneyerek anlayabilirsiniz.
    Bütçeniz de belliyse zaten bu sizi belli bir model almaya itecektir.

Rowenta konusunda hiç bir fikrim yok.

İyi günler.

SteamGlide, T-ionicGlide, SteamGlide Plus

bu 3 tabandan hangisi en iyisidir ve özelliği nedir?

Hocam bende merak ettim bu tabanları, en sağlıklı yorumları Philips yetkili servisten alırım. Çarşıya gittiğimde uğrayacağım.

PHILIPS GC4883/80 AZUR PRO Buharlı Ütü

Merhaba, sordunuz mu? Bunu almayı düşünüyorum sizce özellikler nasıl?

• thedo kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisinin olduğu bölgeye daha gidemedim, yarın gitmeyi düşünüyorum. Takipte kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Yetkili servisinin olduğu bölgeye daha gidemedim, yarın gitmeyi düşünüyorum. Takipte kalın.

Merhaba, gidebildiniz mi?
  • thedo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ama iyi ki gitmemişim telefon ile arama yaptım kaça kadar açıksınız gelmeyi düşünüyorum, ürün bilgisi soracaktım dedim. Buyrun ben sizi direkt teknik servis ekibine bağlayayım sorun dedi. Bağlandığım kişi Philips ütüleri için genel bilgilendirme yaptı, alt taban çeşitlerinden haberi yok isimleri saydım hepsinin bir özelliği var, hepsi son çıkan teknoloji falan deyip geçiştiriyor. 4889 modelini sordum alabilirsiniz dedi kireç temizleme önemli deyip nasıl olacağını anlattı. Bence Duyduğum en faydalı bilgi; her alınan ütü ilk çalışmalarda su kaçırması yaparmış, bu normaldir, müşteriler sorunlu sanıyor demesi oldu. Yani kısaca teknik servis yerine satış yerlerine gitmem gerekiyor. Yarın Tefal ve Philips mağazalarına uğramayı düşünüyorum oradaki ütü bölümüne bakan bayanlar özel eğitim alıyor en azından..

• Burada güzel tavsiyelerde bulunmuşlardı ben de aldım bir tane: ütü tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lectaaa -- 2 Haziran 2018; 5:29:9 >
  • Ütü almadan önce okuyabilirsiniz:

www.bizesoral.com
    Ütü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
    https://www.bizesoral.com/2019/01/utu-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler.html

• Tefal marka FV5615 modelini kendi mağazalarından defolu ürün olarak 205 TL'ye aldım. Kendi mağazalarında 400 TL civarında satıyorlar ancak internette 290 TL civarına bulabilirsiniz. Ütü buhar olarak çok iyi çalışıyor ancak ben mi bilemedim bilmiyorum ama max seviyesinde şarıl şarıl su akıttı. Eco modu gayet güzel ütülüyor. Çok fazla para vermek istemiyorsanız bu modeli tavsiye ederim. Benim almış olduğum ütünün garantisi yok defolu olduğu için. Ancak dediğim gibi siz 290 TL ye ürünü garantili olarak internetten sipariş edebilirsiniz. Defonun ne olduğunu bulamadım, satıcı çizikler olableceğini söyledi.
  • merhaba arkadaşlar bende ütü tavsiyesi olarak baya araştırma yaptım. Araştırmalarım esnasında en büyük yardımcım olan siteyi sizlere de vermek istedim. buradan sizde bakabilirsiniz.https://www.uzmantavsiyesi.net/2017-utu-tavsiyesi/
  • bulbulmedya B kullanıcısına yanıt
    Güzel reklam yaptın tebrikler 1 mesajlı medya bey. Yalnız 2019 yılındayız.
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam önerdiğin utu masasi var mi kaliteli olsun sagi solu kirilmasin. 4 yilda 2 utu masasi parcalandi saglam güzel bir sey lazim. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tefal FV9840 Ultimate Pure Kireç Avcısı kullanıyoruz gayet güzel
  • Şu an fiyat 520 falan gözüküyor ama indirimden 375e denk getirmiştik.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Senon Aır Actıve Pw3050m (yedek Örtü Hediye) - n11.com
    https://urun.n11.com/utu-masasi/senon-air-active-pw3050m-yedek-ortu-hediye-P346121780

Buyurun, bütçe sorun değilse baya kalitelidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam öneri icin teşekkür ederim. Yorumlari okudum, utu masasini alacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.