Şimdi Ara

Ütü Masası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
35.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar kazanlı ütü için ütü masasına ihtiyac var.

Tefalin bu masası nasıldır? Kullananlar varmı? 159 TL ye buldum.

http://www.deveyuku.com/ev-aletleri-c/utu-masalari-c/tefal-performa-large-krom-utu-masasi.html

Ütü Masası tavsiyesi

Ayrıca sıcakfırsatlarda kilitlenenen konuda bir arkadas söyle yazmış

maremm 26 Şubat 2012; 0:04:40

"Arkadaşlar ülkemizdeki ilk çelik ütü masasını üreten kişinin oğlu olarak şunu söylemek istiyorum :). Malesef monoblok gövdeler zannettiğiniz gibi delikli gövdelerden daha kaliteli değildir. Monoblok gövdelerde buhar dışarı çıkmadığı için masanın ömrünü kısaltır ve belli bir süre sonra paslanmaya yol açması kuvvetli ihtimaldir. En sağlıklısı delikli saç kullanılan gövdelerdir.

not: amacım tartışmak değil yanlış anlaşılmasın.

Edit: Bir de aklıma gelmişken şunu ekliyim. Aldığınız ütü masasının bezinin altında kullanılan malzeme de çok önemlidir. Sünger uzun süreli kullanımda yıpranabiliyor fakat elyaf kullandıkça güzelleşiyor diyebilirim. Onun için ütü masası alırken elyaf kullanılan masaları tercih etmeye gayret edin."

Sizce ferforjemi olmalı delikli monoblok mu?

Ütü Masası tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 29 Şubat 2012; 13:43:44 >

• bana ebetları büyük masa lazım olduğundan arzumun ütü masasını aldım.tefalinkide güzeldi.bence de delikli olması daha iyi.tavsiyem,kazanlı ütüyü, ütü masası üzerine koymayın.her ne kadar kazanlı ütüye göre yapılmış olsada,ütünün ağırlığı mAsanın ömrünü azaltıyor bence.ben ütü masasını konsola yaklaştırıp,kazan kısmını konsolun üzerine ,bazende sehpanın üzerine koyuyorum
  • İstanbul'da bulabilirmisiniz bilmiyorum ama As-san marka ütü masalarını tavsiye ederim.www.assanltd.com sitesinden iletişimden İstanbul müşterilerini öğrenebilirsiniz. Tüm Türkiye'ye toptan servislerinin olduğunu biliyorum. Bu fabrika'da çalışıyorum. Firma yurtdışı için imalata başladı, o yüzden Türkiye'de belli başlı yerlere veriyor, spotçularda falan bulacağınızı sanmıyorum. Praktiker, Makromarket, Adese, Kipa, Bim'lerde olduğunu biliyorum ama hangi şubeler olduğunu bilmiyorum. Yazdığım gibiwww.assanltd.com'dan iletişimden bilgi alınabilir. Ütü masasının özellikleri aklıma gelenleri aşağıya yazdım. Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

100 Kğ. yük taşıma kapasitesine sahip, 44x126 cm. ebatlarında, sünger değil elyaf keçe ve üzerinde ateşe dayanıklı lamine edilmiş kumaş, 105 cm. ayakların açılması sayesinde tablanın uç tarafında 45 kğ. yük taşıyabilme özelliği, kol ütüleme aparatı, buhar kazanlı ütü parkı, ütülenen çamaşırları asmaya yarayan sepet, altı komple çelik ve bombe yapma şansı yok çünkü 0,60 mm. saç kalınlığı Türkiye'de tek diye biliyorum. Üstelik bu kalın sacda onlarca delik varki buharın geçmesine yardımcı olarak boya zarar görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhas

bana ebetları büyük masa lazım olduğundan arzumun ütü masasını aldım.tefalinkide güzeldi.bence de delikli olması daha iyi.tavsiyem,kazanlı ütüyü, ütü masası üzerine koymayın.her ne kadar kazanlı ütüye göre yapılmış olsada,ütünün ağırlığı mAsanın ömrünü azaltıyor bence.ben ütü masasını konsola yaklaştırıp,kazan kısmını konsolun üzerine ,bazende sehpanın üzerine koyuyorum

mhas önerin için teşekkürler.

Amazon .uk ve .de de kullanıcı yorumlarına göre en iyi puan alan markanın brabantia olduğunu gördüm. Izgara şeklinde tabana sahipler.

Özellikle şu modeli, kazanlı ütüler için tasarlanmış ütü yerine sahip. Satın alanlarda olumlu yorumlar yapmış.

http://brabantia.com/en/products/online-catalogue/laundry-care/ironing-tables/size-c-124-x-45cm-with-foldable-steam-unit-holder/

Fiyatı biraz uçuk. Türkiyede 400 TL ye satılan modeli var.

Tefal performa large ve xlargeında bu modelden esinlenerek üretildiğini farkettim, hatta baya esinlenmişler

Sonuçta Tefal performa large aldık 159 TL ye. 41x12o cm ütüleme alanına sahip, ileride gereksinim olduğunda brabantianın kılıflarınada uygun.

Artıları ;

+Yapısı gerçekten sağlam, eski ütü masası bunun yanında beşik gibi kaldı.
    +Kazanlı ütü için düşük seviye ütü park alanı.
    +Krom iskelet

Eksi yanları ise;

-Ayakların uçlarının açık olması (brabantialarda kapalıymış, paslanmayı önlemesi için)
    -Yükseklik ayar yeri, çok sık kullanımda sorun çıkarabilir, dişler çok zayıf. Bunun yerine 5-6 kademe, daha derin dişler olabilirdi.
    - Birde tanıtımlarda keçe var diyor ama sadece ince bir sünger var. Ama çok büyük sorun değil gerektiğinde daha iyi bir ütü keçesi alınabilir.

Özellikler ise şöyle ;

Buhar geçirebilen monoblok gövde
    Normal ütü ve buhar kazanlı ütü park yeri
    Çift yönlü ütü yapma özelliği (hem sağ ile hem sol ile)
    Ütü masasının herhangi bir yerine monte edebileceğiniz uzatma kablosu
    Krom iskeleti sayesinde paslanmaya son
    Normal ütü için park yeri
    Ayarlanabilir yükseklik ayarı
    Buhara dayanıklı yüzey özel keçe
    Isıya dayanıklı özel pamuklu kumaş
    Estetik ve sağlam tasarım
    41x120cm ütüleme alanı

Ütü Masası tavsiyesi

Ütü Masası tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 5 Mart 2012; 1:44:29 >

• Arzumun buhar kazanlilar için olan ütü masasını kullanıyoruz memnunuz
  • Gazella yı tek geçerim :)
  • Çamaşır kurutma askısı ve ütü masası alacağım

Kurutma askısı Doğrular, gazella, laisy sizce hangisini almalıyım?

Ütü masası doğrular, gazella, laisy?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Koltuğu Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazella'nın ilk kullanımdan sonraki hali. Şimdi pas süngere de geçti. 3 defa değişti, üçü de paslandı. Yine değiştireceğim.
     Ütü Masası tavsiyesi
  • Bu da son hali.
     Ütü Masası tavsiyesi
  • useyyidg U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 1 yıldır kullanıyorum böyle bir sorun yok özellikle akşam eve gidince yine kontrol ederim. Üzüldüm doğrusu garanti kapsamında gönderin dicem oda uğraşmaya değmez.
  • Değiştirdim zaten. Hem de 2 veya 3 kere. Artık sayısını unuttum:) Sağolsun Koçtaş hemen hediye çekine dönüştürüyor. Ama ellerinde başka kaliteli masa olmadığı için her defasında bir umut yine Gazella alıyorum. Sonuç hep hüsran. Sanırım artık kaliteyi düşürmüşler. Yoksa 3 masanın üçü de paslanmaz. Üstelik en sonuncuya aşağıya buhar geçişi az olsun diye Vileda Aluminyum kaplamalı örtü de taktım ama sonuç değişmedi.
  • useyyidg U kullanıcısına yanıt
    Zaman olacak aslında uğraştırıp duracaksın böle adi firmaları :)
  • Al birini vur ötekine! Hepsi aynı marka diyede kanmayın.!.. Piyasada marka olarak bilinmeyen kaliteli sağlam ürünler var ama bilinmeyince ereişilebilirlikde zor oluyor.
  • bende 3 senedir gazella kullanıyorum onu tek geçerim ...
  • Bende ütü masası alacağım ama geçen dediğiniz Devecioğlu nü bir mağazada gördüm baya kaliteli görünüyor du. Ama örtü altındaki sacı deliksizdi. Pasalnma yaparmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.