Şimdi Ara

• ÜTÜ İLE BASKI DEVRE PCB HAZIRLAMA - RESİMLİ ANLATIM. (Güncelleme: 02.03.2013) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
30
Favori
120.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde yapıyoruz ekolayzır devresi yapacagız geçen hafta full hastaydım 5 gün gidemedim raporum var bu hafta perhitrolmu neyse bide tuz ruhu al yap dedi ama perhitrol bulamadım hiç bi yerde umarım yarın kendisi yapar çünkü devreden alacağım not 2. sınav yerine geçecekmiş
  • Bende bir devre üzerinde çalışıyorum, 1 yıl oldu ama bitirmeye fırsat olmadı. Çalışmalarda 2 püf noktası var.
    1. si ütüleme 3-5 dk. yaptıktan sonra hemen suya atın, bekleyenlerden daha iyi sonuç aldım. Suda soğuyup kağıt yumşayınca sert plastikten fırça ile çıkarabilirsiniz, iyi yapışmış tonere zarar vermeyecektir. Kötü yapışan toner mürekkebi zaten uzun süreli asit içinde beklemek zorunda kalırsa plaketten ayrılabiliyor.
    2. Ben prhidrol ile iyi sonuç alamadım, eczaneden aldığım halde erimesi çok uzun sürdü, bunun yerine sıcak suyun içine asit çözeltisi olan kabı koyup erittim. Bu şekilde 15-20 dk zaman alıyor, reaksiyon hızlı oluyor.

Proje başarılı olursa paylaşmayı düşünüyorum, 2x 100 led(stereo) Audio Spectrum Analizör yapmaya çalışıyorum.
  • saol.
  • lazer yazıcı yerine normal yazıcıdan çıktı alıp yapsak nası olur?? ya da normal yazıcıdan aldığım çıktıyla nasıl yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

lazer yazıcı yerine normal yazıcıdan çıktı alıp yapsak nası olur?? ya da normal yazıcıdan aldığım çıktıyla nasıl yapabilirim.

Deskjet yazıcılar ile olmaz. Tabi istersen deneyebilirsin. SAdece boşuna uğraşmış olursun. lazer yazıcıdan çıktı alman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

lazer yazıcı yerine normal yazıcıdan çıktı alıp yapsak nası olur?? ya da normal yazıcıdan aldığım çıktıyla nasıl yapabilirim.

Deskjet yazıcılar ile olmaz. Tabi istersen deneyebilirsin. SAdece boşuna uğraşmış olursun. lazer yazıcıdan çıktı alman gerekli.

tamamdır teşekkür ettim.
  • çok teşekkürler kardeşim çok işime yaradı sağol
  • efsane konu ne devreler yapmiştım ama şimdi nerde hevesim gitti artı elektronikden soğudum gibi
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakır plakete devreyi cd kalemiyle çizsek olmazmı birde perhidrol nerede bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed98emin

bakır plakete devreyi cd kalemiyle çizsek olmazmı birde perhidrol nerede bulunur

Tabiki de olur. ama elle çizmek zordur.
    Örnek; Entegre bacak deliklerini kaçık çizersen entegreyi takamayabilirsin.

Perhidrol eczanelerde %20 derişik bulunur. Bayan kuaförlerinde saf hali bulunur.
    İkisini de kullanabilirsin.
  • Çok sağol
  • perhidrol yerine başka bir şey olurmu??
  • eczaneye sordum perhidrol bulamadım da .perhidrol yerine oksijenli su olurmu
  • olmaz. Bir kaç eczaneye daha sor. Mutlaka bulursun. Perhidrol(peroksit)
     • ÜTÜ İLE BASKI DEVRE PCB HAZIRLAMA - RESİMLİ ANLATIM. (Güncelleme: 02.03.2013)
  • dc motor için mandren takımını bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?
    birde tuz ruhu ve peroksitin özellikleri en ideal nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

dc motor için mandren takımını bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?

Konuyu güncelledim, sorduğun sorunun cevabı bu konunun en başında. En baştan itibaren oku takıldığın yer olursa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orijinalden alıntı: wert95

dc motor için mandren takımını bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?

Konuyu güncelledim, sorduğun sorunun cevabı bu konunun en başında. En baştan itibaren oku takıldığın yer olursa cevaplarım.

tamam cevapları buldum ancak kafama takılan birşey var asiti küçük bir kaba hazırlayıp bunuda saklama gibi bir imkanımız varmı malum öğrenciyiz
  • tabiki de. Özellikle şu ütülere su koymak için olan kap işini görür. Onun ucu biraz sivri oluyor. bir pet şişeye dökersin ordan. bakırı eritmemeye başlayana kadar kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.