Şimdi Ara

Utorrent Magnet Link Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz, büyük torrent siteleri artık magnet linklere geçti, torrent dosyası indirmeden hemen torrent programımıza ilişkilendiriliyor dosyalar.
    Fakat utorrent 3.1.2 sürümlü programımla magnet linkin çalışmasını sağlayamadım.
    magnet linke tıklayınca, program çalıştır diyorum, utorrent çalışıyor, fakat indirilecek dosyalar açılır menü de aynen resimdeki gibi gözükmüyor.

bu işten anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boonebrain -- 6 Mart 2012; 1:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boonebrain

Arkadaşlar biliyorsunuz, büyük torrent siteleri artık magnet linklere geçti, torrent dosyası indirmeden hemen torrent programımıza ilişkilendiriliyor dosyalar.
    Fakat utorrent 3.1.2 sürümlü programımla magnet linkin çalışmasını sağlayamadım.
    magnet linke tıklayınca, program çalıştır diyorum, utorrent çalışıyor, fakat indirilecek dosyalar açılır menü de aynen resimdeki gibi gözükmüyor.

bu işten anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

İyi günler hocam . Aynı sorunu ben de yaşıyordum,ilk olarak magnet linkini internet explorer kullanarak indirin. Daha sonra o upload ettiğiniz resimde en üstte farklı kaydet diyor ya,orda dosyanın kaydedildiği konuma bir tane ' / ' koyun ve koyduğunuz eğik çizgiden sonra torrent ismini aynen yazın indirmeye başlayacaktır.

• the pirate b a y.ee çalışıyor magnet link sorunu yaşıyorsanız alttaki videoyu izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=66iMK_8T_mc
  • merhabalar. sorun halen yaşanıyorsa belki diğer arkadaşlara yardımcı olur.
    ★MrNiaMsTeRyoutube
    How To FIX MAGNET LINKS NOT WORKING Opening - Utorrent /Bittorrent (2019)
    https://www.youtube.com/watch?v=ymYDfbIretk&t=16s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.