Şimdi Ara

uTorrent'i Pardus'a nasıl kuracağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar utorrent şurada Linux için sürüm yayınlamış:
    http://www.utorrent.com/intl/tr/downloads/linux

Ben bunu pardus'a nasıl kuracağım? Yardımcı olur musunuz? Pek bilgim yok. Ona göre anlatın lütfen. :)

• Pardus deposunda bir torrent programı var onu birkaç tıklamayla kurabilirsin.

Sözünü ettiğin programı kurmak için pisi paketi oluşturmak gerekiyor. Bu da iyi derecede bilgi gerektiriyor. Zaten kursanda çalışmayabilir. O yüzden mevcut ve sorunsuz olan bir program kurmanı tavsiye ederim. (Paket Yöneticisinden)
  • qBittorrent isimli programı kullanıyorum şimdilik. Fakat uTorrent hala en iyisi. Onun için bir arkadaşımız nasıl olacağını anlatırsa sevinirim.

Ayrıca anlamadığım bir şey var. Linux için üretilmiş bir program neden Linux'ta çalışmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego11

qBittorrent isimli programı kullanıyorum şimdilik. Fakat uTorrent hala en iyisi. Onun için bir arkadaşımız nasıl olacağını anlatırsa sevinirim.

Ayrıca anlamadığım bir şey var. Linux için üretilmiş bir program neden Linux'ta çalışmasın ki?

Windows için yazılmış her program, windows'un tüm sürümlerinde sorunsuz çalışıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.