Şimdi Ara

üşütmüşüm başım sürekli ağır ne iyi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür eziyet çekiyorum 3-4 gün istirahat lazım sanırım üşütmüşüm bir gece titreme geldi uykumda ateşim çıktı titremeden duramıyorum falan ılık duş aldım bezler falan ateş gitti uyudum doktorada gititm ama verdiği ilaçlar işe yaramadı. 2-3 gündür başımı sallayınca ağrı var sinüzit var bende burnum tıkalı boğazım dipten acıyor

demek isteidğim çok karışık bi hastalık oldum ne yapsam fayda etmiyor uyuyorum yine başım aynı sadece vücudum dinleniyor. şu sinüzit ne lanet bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: türkün kezbanla imtihanı

3-4 gündür eziyet çekiyorum 3-4 gün istirahat lazım sanırım üşütmüşüm bir gece titreme geldi uykumda ateşim çıktı titremeden duramıyorum falan ılık duş aldım bezler falan ateş gitti uyudum doktorada gititm ama verdiği ilaçlar işe yaramadı. 2-3 gündür başımı sallayınca ağrı var sinüzit var bende burnum tıkalı boğazım dipten acıyor

demek isteidğim çok karışık bi hastalık oldum ne yapsam fayda etmiyor uyuyorum yine başım aynı sadece vücudum dinleniyor. şu sinüzit ne lanet bişey

''Çok karışık hastalığın tedavisi''

• quote:

3-4 gündür eziyet çekiyorum 3-4 gün istirahat lazım sanırım üşütmüşüm bir gece titreme geldi uykumda ateşim çıktı titremeden duramıyorum falan ılık duş aldım bezler falan ateş gitti uyudum doktorada gititm ama verdiği ilaçlar işe yaramadı. 2-3 gündür başımı sallayınca ağrı var sinüzit var bende burnum tıkalı boğazım dipten acıyor

APANOX FORT VEYA MİNOSET PLUS İÇ
  • minoset plus geçirecekmi yani
  • lodostan dostum bu başının ağrısı, şuan türkiyede milyonlarca insanın başı ağrıyordur eminim.
    ilaç içmeni tavsiye etmiyorum, yat uyu önemli bir işin yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

lodostan dostum bu başının ağrısı, şuan türkiyede milyonlarca insanın başı ağrıyordur eminim.

aynen bende öle hissediyorum lodos falan tam omu bilmiyorum ama böyle şu bahar havası karışımı bide değişik bi rüzgar var havada bende çarpıntı yaptı gibi hissediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

lodostan dostum bu başının ağrısı, şuan türkiyede milyonlarca insanın başı ağrıyordur eminim.

aynen bende öle hissediyorum lodos falan tam omu bilmiyorum ama böyle şu bahar havası karışımı bide değişik bi rüzgar var havada bende çarpıntı yaptı gibi hissediyorum

sen en iyisi yat uyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün bedede çok fenaaydı bu ağrı. şakaklarına ve alnına vicks sür güzelce ovala. sonra biraz daha sürüp kalın bir atkı yada şapka giy yat.
  • vicks nedir yok bizde sanırım
  • quote:

vicks nedir yok bizde sanırım

yeşil renkli efsanevi bir krem. eczaneden alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.