Şimdi Ara

Üstüste ekran kartı driveri kurmak zararlımıdır ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumda iki ekran kartı var. hangisi yüksek performanslı olan yani oyunlarda hangisi kullanılıyor bilemiyorum kartları yazayım..
    AMD RADEON HD 7420G birde AMD RADEON HD 7600M SERİES... Bunladan hangisi yüksek işlemcili kart oluyor??
    ben driver yüklerken hd 7600 seriesi seçip yüklüyorum ve şu an catalyst 14.4 yüklü...

bilgisayarım C de AMD klasörüne girdiğimde üç tane driver klasörü var bunlar 13.11 14.3 ve en son yüklediğim 14.4..

bugün nba 2k15 oynarken bir takılma yaşıyorumda yani ara ara kasmalar oluyor dedim acaba ekran kartı driverlarında bir sıkıntı olabilirmi üstüste kurulmuş olabilirmi.. çünkü silmeden yüklüyordum direk driverları...

oyundanda kaynaklanıyor olabilir ama bilmiyorum takılmadan oynayanlarda var sanırım neyse benim konum ekran kartı driverlarında bir sorun olmuş olabilirmi ????

uzun yazdım ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

• arkadaşlar cevap bekliyorum sizden catalyst yükleme yöneticisinden driverları kaldırdesem baştan en son sğrğm 14.4 ü yüklesem diyorum soru olurmu
  • amd hd serisi ekran kartlarında birinci rakam nesli, ikinci rakam gücü temsil eder

ikiside 7. nesil

biri gücü 4 digeri 6 hangisinin güçlü oldugunu buradan rahatlıkla anlayabilirsin.

laptop sadece driver kurmak ekran kartını tam kapasite kullanmana imkan vermiyor malesef casalty control center son sürümünü kullanmanda fayda var ekran kartını en iyi performası alabilmek için sart.

ccc yeni sürümü kurlurken eski sürümü otomatik siler yenisini kurar o kısmı dert etme tek sorun,

senin kurdugun sürüm tutarlı sürümümü tutarlı sürümü değilse odan ötürü kasmalar yaşayabilirsin amd bu sürücü kısmında böyle bi sıkıntı var eğer eski ccc 13 küsür kullanırken böyle sorun yaşamıyorsan sil 14 kur geri 13 düzelir veya senin ki son sürüm değilse son sürümü indir kur

• cevap için teşekkürler.. ben driver kaldırmak için bir program kullandım temizledim driverları.. C sürücüsündeki amd klasörlerinide sildirdim güvenli modda..

sonra en son sürüm sitesinden indirdiğim catalyst 14.4 kurdum tekrar.. dier oyunlarda performans 14.3 e göre daha iyi pes 14 kasmalar vs düzelmişti.. ama nba 2k yeni çıkan bi oyun olduğu için olabilir diye düşünüyorum.. boş yere konu açtıysam kusra bakmayın

birde sana bir şey sorsam ekran kartı sence nasıl laptopun ??? yani isminden anlayabiliceksen soruyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.