Sarı-Kırmızılı ekibin yöneticisi Haldun Üstünel, yapacakları transferi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Steau Bükreş ile oynayacakları karşılaşmalara yetiştiremediklerini söyledi.
Üstünel, yaptığı açıklamada, yapacakları oyuncu transferini elemelere yetiştiremediklerini dile getirerek, ''Ancak kısa sürede transferde olumlu sonuç elde edeceğiz ve oyuncu alacağız'' dedi.
Zaten Steaua yı eleyecek güçteyiz.
Yani bu 2 gün içersinde futbolcu gelse de takımla olan uyumu 1 haftada nasıl olacak ki? daha yeni yeni alışma sürecindeki bir futbolcuyu çok önemli bir Steaua maçına çıkarmak garip olurdu.Aynı şey biraz da olsa Kewell içinde geçerli, onun oynaması da garip geliyor bana zira sakatlığı nedeniyle uyum sağladığını sanmıyorum.İnşallah ön elemeyi geçersek çok iyi bir forvet transferi yapılacak.Ön elemeyi de Nonda ve Ümit'le geçeriz herhalde
hazırlık maclarında berbatlardı bakalım steaua ya karsı napıcaklar cok merak ediyorum ama işimiz zor bu forvetlerle burda 2 0 gıbı skor almamız lazım
Formda bir Ümit Karan ve Nonda çok iyi işler çıkarır. Özellikle Nonda'ya dikkat edin arkadaşlar, çok gol atamasa bile pres yapıyor alan daraltmaya çalışıyor birşeyler yapmaya çalışıyor. Ümit Karanın yeteneğine ve son vuruşlardaki becerisine zaten diyecek bir söz yok. Her iki golcümüz de çok yetenekli oyuncular.
Ümitin mi son vuruşları becerikli bırak Allah aşkına...Nondada da pres var top tutma var ama biraz daha gol için oynaması gerekli...Ayrıca bizi kurtaracak şey çift forvet çift kanat oyuncusu ve göbektede M.topal Ayhan ikilisidir..Haa bide sabri yerine Emre Güngör yada Meira oynasın lütfen.