Elin Amerika'sında, orda büyüyüp yetişen Japon asıllısı bile ben Amerikan'ım diyip patriot oluyor, biz Türkiye'de Türk'üm denip, Türkçe konuşulmasını isteyince faşist oluyoruz. Böyle değişik olaylar da var işte.
patriot yerine yurtsever diyerek başlayabilirsin mesela
söyleyene bak derler ya
Amerikanların dediğin gibi yurtseverlerine patriot dendiği için yazdım Japon-Amerikan karışmasın diye. Tanımadan yargılama kimseyi.
Kimse KimSeden Üstün Değildir.. Her Irk'a Karşı Saygılı Olmak Lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: CoenZyM
Ne mutlu Türk'üm diyene
M. Kemal
Ne alakası var şimdi?Şu Atatürk'ün düşüncelerini niye böyle şeylere çekiyorsunuz ki? Atatürk'ün sözlerinde vurguladığı şey Türk ırkı değil Türkiye Cumhuriyet'ini kuran halktır.
Üstün ırk bence 21YY çok saçma geliyor.İnsanların kendini geliştirmesiyle alakalı.Herkes çalıştımı karşısındakinin yaptığını yapabilir.Zekilik vardır bence o yeteneğe giriyor herkezin başka yetenekleri vardır.Buda her insanın aynı olmamasını herkezin değişik şeylerle uğraşmasını sağlıyor.Kısacası yok hepte saçma gelmiştir tabi inananlara saygım sonsuz.
Irkın üstünlüğü olmaz da.Farklı devletlerde yaşarsın yaşam standartının üstünlüğü olabilir.Bu ufaktan ırk üstünlüğüde der bazı milliyetçiler.
Örnek: Afrika kıtasında yaşamakmı daha huzurlu-güvenli-kalkınarak yoksa avrupa'nın herhangi bir şehrinde veya ABD'DE
Ne mutlu Türk üm diyene den de ırkçılık çıkardın ya yuh artık şeriat sucuğundan beter oldu
quote:
Orijinalden alıntı: darklike
naziler kendilerini üstü ırk gördüler. şimdi yahudiler kendileri kutsal ve üstün ırk görüyorlar.
ama tabiki üstün ırk diye birşey yoktur. gelişmiş ırk vardır. onlarda bellidir. mesela japonlar gelişmiş.
Gelişmiş ırk da yoktur.Gelişmiş ülke vardır.
Uzun lafın kısası kim fırsatını bulursa üstünlük sağlıyor birbirine bu hayatta.
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
Üstün ırkı bilmemde üstün bir millet var o da AMERİKA
her ne kadar hoşuma gitmesede yazmak doğruya doğru
Farkettinmi bilmiyorum ama her konuda aynı şeyi yapıyorsun.Ufak birşeyde bile Amerikan sempatizanlığını gösteriyorsun.Ne olduğunu çözemedim ama ilerde anlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: UR
Türkler dünyaya hakim olacak ! Kaç yılındayız ? 2010
2x1 = 2 20+10 = 30 20 - 10 = 10 Topla hepsini 42 MHP'nin 42. yılında (2011) Türkler dünyaya hakim olcak !
Hocam uzaylılar da Türkmüş onu yazmayı unuttunuz
Bir karikatür vardı selam dünyalı kıble ne tarafta diye bi diyalog aklıma geldi o iyi gider bu konuya
ırklar arasında fizik üstünlüğü olabilir (mesela siyahiler) ama zeka olarak bir ırkın diğerlerinden üstün olduğunu düşünmüyorum
olimposlular
Saçma sapan şeyler. Her millet kendini yüceltmeye bayılır, bizde bir numarayız bu konuda. Üstün ırk diye birşey yokdur. Irk diyede birşey yokdur, herkes Allah'ın bir kuludur, siyahı beyazı diye ayırım yokdur.
Kumral tenliler üstün ırktır
türkler ve almanlar üstündür,dünyayı dize getirdi ikiside,yahudiler aşşagılıktır
quote:
Orijinalden alıntı: D_G_N
üstün olan jim carry'dir.
hayır morgan freeman
bu arada üstün ırk diye bişe vardır sırasıda söledir Orklar, elfler, dark elf ,human , yahudi kyle
Sağlık açısından saf ırklar çoook zayıftır öte yandan ne kadar melezseniz okadar dayanıklı olursunuz.
Üstün ırk varsada üstünlüğün kanda, fiziki yapıda,saç ve tenrenginde olamıyacağını bilmektir. dolayısıyla olamaz