Şimdi Ara

üstümdeki tişört çok sade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Giyecek birseyim olmadigi icin az once lcw'dan beyaz polo yaka bi tshirt aldim yalniz tshirt bembeyaz on tarafi cok bos ve sade geldi sonradan yasli adamlar gibi oldum. Sadece ondeki sol cebinin ustunde lcw logosu var ve cok sacma duruyo simdi ben bu lcw logosunu kapatmak icin ne yapabilirim? Bi arkadasta lacoste rozeti vardi tisortun ustune takiyodu ve cok guzel gorunuyodu disardan lacoste olmadigi belli olmuyodu tisortun. Bu rozetler nerede satilir arkadaslar, ya da dumduz cok sade gorunmemesi icin ne yapabilirim, resim falan mi yapayim? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 8 Temmuz 2012; 13:37:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazın boş durmayıp bir işe girilerek 800 lira maaş alıcagına varsayıyorum 3 ay taılın 2 ayını calısarak 1600 a yakın para ile kıs boyunca ailene yük olmadan istedigin herseyı alabilirsin kız arkadasınla gezebilirsin. ve gercektende kendı paranı yemek kadar güzel birşey yoktur. burda t shirtim kötü vs vs konularda acmassın. hersey elınde dostum.

Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin Ve unutma kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.