Şimdi Ara

USTALAR YARDIMINIZ GEREKLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde lga775 anakartın pinleri eğilmişti bende ikinci el bir tane anakart aldım. Aldım ama bir gün sonra yeni aldığım kartın ethernet slotu çalışmaz oldu durup dururken bende ethernet kartı aldım.Bugünde çift slotlu ekran kartımın sürekli kullandığım slottan görüntü gelmez oldu vga kabloyu diğer slota taktım sorun düzeldi.Acaba anakartta başka bir sorunmu var yoksa bunların üstüste gelmesi tesafüfmü.Ayrıca eski anakart elimde duruyor acaba diyorum onun ethernet portunu kullandığım anakartın ki ile değiştirebilirmiyim yani uyum sağlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartında da sıkıntı olabilir bu sıkıntıyı yapan power supplyinde olabilir tavsiyem denemelik başka bir power supply ve başka 775 pin anakart ile denemen anakartın ethernet portu kolay kolay bozulmaz anakartını sıfır aldıysan garantiye yollaman mantıklı eski anakartın pinlerini düzeltebiliosan deniyebilirsen fazla masraftan kurtulmuş olursun
  • kudretcity kullanıcısına yanıt
    İkinci el almış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flames,

İkinci el almış

Evet ikinci el

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartında sıkıntı olması kuvvetle muhtemel denemelik anakart bulabiliyorsan deneyip emin olabilirsin. eski anakartın onboard ethernetse yada anakarta bağlı değişemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınız Gerekiyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.