Benim Lys kısımdan Mat 15 Geo 10 Fizik 10 kimya 10 biyolojı 10 ve daha fazlası gibi bir hedefim var
meselam matematikten limit integral gibi konulara bakarak zaman kaybederim 2 ay kaldı hangi derslerden hangi konulara çalışmama öneirirsiniz
geo dan hangi konulara çalışırsam 10 net gibi bişey çıkar ve en nemlisi fizik kafam hiç basmıyor ama çok puan getiriyor
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
aslında limit türev integral üçlüsü o kadar korkulacak kadar zor değil... halledersen baya bi soru yaparsın bence bunları es geçme...
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
aslında limit türev integral üçlüsü o kadar korkulacak kadar zor değil... halledersen baya bi soru yaparsın bence bunları es geçme...
ya derste anlatırken hocadan anlıyorum ama teste gelince birşey yapamıyorum meslek çıkışlı olduğum için ilk defa görüyorum bu konuları :)
quote:
Orijinalden alıntı: alivahit61
Merhaba dostlarım
Şimdi yardım istiyeceğim konu şudur ;
Benim Lys kısımdan Mat 15 Geo 10 Fizik 10 kimya 10 biyolojı 10 ve daha fazlası gibi bir hedefim var
meselam matematikten limit integral gibi konulara bakarak zaman kaybederim 2 ay kaldı hangi derslerden hangi konulara çalışmama öneirirsiniz
geo dan hangi konulara çalışırsam 10 net gibi bişey çıkar ve en nemlisi fizik kafam hiç basmıyor ama çok puan getiriyor
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Sınav için son dönemeçe girildi her ne kadar 2 ay var gibi gözüksede lys bu vakit dar yani.Ama sana şöyle söylim geometri analitik bil en azından doğru ve nokta.Sonra üçgeni geliştir kötüyse ve dörtgenlere çalış pek bişey kalmadı biliyorum ama geometride bunları yapmazsan 10 zor.Geldik matematiğe denklemler ,parabol ,eşitsizlik,diziler ve seriler gbi konuları yaparsn matris determinant keza öyle.Zayıfsan permütasyon kombinasyon olasılık binom zorlar ama hepsini 3-4 günce sağlam çalşmayla bitirip iyice öğrenebilirsin.Matematikte trigonometriye çok önem ver ayrıca gerisi sana kalmış.Fende pek yardımcı olamıyorum kusura bakma.(Sayısalım ama fenim kötü :D yanlış bişey söylemek istemem.)