Şimdi Ara

Üstadlardan Acil Laptop Tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde laptop almam lazım işim için. 2500 tl ye kadar cıkabilirim. Ben aynı zaman da cok rahat oyun da oynamak istiyorum ( full ayarlarda). Ne tavsiye edersiniz? Hp DV7 6001 st modelinde takıldım kaldım ama bbi bilgisayar müh. arkadaş asustan şaşma diyor. Aşırı kararsız kaldım. bir de dv7 6100 et nerde satılır? o da güzel gibi. Şiddetle tavsiyelerinizi bekliyorum..Birde şu model nasıl: HP Pavilion dv6-6115et

birde şu model Asus K53SV-SX071V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagojeo -- 8 Temmuz 2011; 20:33:02 >

• Pavilion dv7 6100
    bu linkte satılıyor pavilion. Fakat oyun için monster daha iyi olur bence.

MONSTER® Q63P150HM01

bu linkteki modelde 2700 TL. ama paviliona göre ekran kartı ve ekran çözünürlüğü çok daha iyi. pavilion ram konusunda daha üstün ama monsterda ram yetersiz gelirse daha sonradan ram takviyesi yapman çok kolay. ama pavilion alırsan ekran kartı ve ekran çözünürlüğünü sonradan değiştirme imkanın yok. dolayısıyla monster daha avantajlı derim. (oyun konusunda)

ve ilk 15 gün koşulsuz iade var monsterda. sitesine gözat bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraezer -- 8 Temmuz 2011; 21:27:18 >

• Teşekkürler dostum cevap için ama monster düşünmüyorum. Ama cok kararsız kaldım. Asus' a daha yakın gibi duruyorum ama hangi modeli?
  • Arkadaşlar Asus N53SN - SZ174V alacam sanırım. Ben Erzincan' da yaşıyorum ve burda güvenebileceğim, servis sıkıntısı yaşatmayacak sadece teknosa ve bimeks var ve sanırım teknosa' dan alacam laptopu. Ne dersiniz tavsiye edebileceğiniz bi site var mı güvenilir??
  • up
  • Neyse arkadaşlar biraz önce Asus N53SN - SZ174V aldım. İnşallah hayırlı olur...
  • Güzel ürün almışsınız hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    laptop tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagojeo

Neyse arkadaşlar biraz önce Asus N53SN - SZ174V aldım. İnşallah hayırlı olur...

N53SN serisinde elektriği kaçağı var diyorlar. Bilgisayarınız gelince bununla ilgili birşey yazarsanız sevinirim.
  • Teşekkürler. Yazarım meraklanmayın, ama inşallah yoktur :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.