Şimdi Ara

Usta lige çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 58 lvlim okçum 5.usta lige çıkabilirmiyim sizce ne yapmam lazım yada bu levellerde çıkabilen varmı.1000 elmas için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkman imkansız.100 leveli geçmen gerekiyor en azından
  • Arkadasim koy binasi 7 iken cikti. Eger oyundan cikmaz isen ve sabirliysan yaparsin tabii ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kac gün önce çıktım ama çok zorladı. yeri geldi binici ile ön savunmayı aşıp kenardaki evleri aldım. 1 haftadan fazla sürdü ama çıktım.

Usta lige çıkma
  • Dostum bence acele etme

cok uzun ugraslar sonucu cıkarsın ama senin için zaman ve ganimet kaybı olur onun yerine normal savasına devam et bence köyün geliştiği zaman daha rahat bi sekilde

cıkarsın.1000 tas görevi yerine digerlerini yap 25bin asker bagıslama filan onlarda iyi tas veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Çıkman imkansız.100 leveli geçmen gerekiyor en azından

Klanımızda 58 lvl birisi var hiç para harcamadı sürekli oyunda bina yıkıyor sadece 100 kupa kalmıştı bu sabah belkide ustaya çıkmıştır

• Düşündüm biraz evet belki çıkarsın ama gerçekten çok uğraşman gerekir.. 1000 taş için o kadar uğraşmaya değmez bana sorarsan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş çıkarsın 1 haftada yalnız hep online olman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taş aldım 6500 gümüş 3te takılcam artık
  • Şu anda cıkıyorum 43 lwl im sahurdan sonra kasiyorun her 3 aramamdan 1 tanesi koy binası disarıda zaten ilerledikce yuksek lel lwllerin Th si hep disarida oluyor

• 1 günde çıkılır, sabır lazım.
  • th8 3 günde çıktım okçu barbar dev sadece köy binası dışarda olanlara saldırarak teslalara karşı devleri sal ardında okçuyla rahat çıkarsın
  • Günde 3 defa falan giriyorum 48 lwlim KB 7 olucak ama kupa 1200 nasil çikayım :D
  • 1 günde kristale cıktım ama gözler perişan oldu aslında ustaya da cıkabilirdim ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.